Hangarounds 9 år og yngre

Sesongen 2016-17


Kontakt styret for mer informasjon: styret@neroalpin.no

Løperne i denne gruppen er opp til 9-10 år gamle. Skierfaringen varierer fra nybegynnere til godt øvede alpinister som kjører løyper på skjær. Treningstilbudet er tilpasset alle nivåer, og har skilek og glede som målsetting - å ha det gøy og oppleve stadig ny mestring er den eneste måten å bli god på

Vi trener i hovedsak i Nylendlia skisenter på Skedsmo.
Barmarkstrening foregår i nærliggende områder og haller.

____________________________________________________


Kort om oss

I Hangarounds opp til 9 år er vi en gjeng løpere som har kjørt litt på ski.
Det som skiller Hangarouds fra skiskolen NeRo avholder, er at løperne kan ta skiheisen selv, og klarer og kjøre ned bakken og stoppe selv. Det vil si - har du kjørt litt på ski fra før og har lyst til å lære mer i en gjeng med andre likesinnede barn, ja da er dette det rette stedet for deg. Vi har alpintrenere i gruppen vår som er både godt utdannet og har egen løpererfaring.

Utenom skisesongen trener vi barmark, både utendørs og innendørs. Treningen er turn og alpinrelatert barmarkstrening med innslag av Air track og rollerblades.

På vinteren trener vi 2 dager i uka, primært i bakker lokalisert i nærområdet. Vi reiser gjerne på treningssamlinger før nyttår og deltar på renn i løpet av sesongen. I NeRo får vi lov til å være mye på ski og øve mye.

Ta kontakt med trenere eller foreldrekontakt dersom det virker spennende å være med.

Bli med da vel! Velkommen!
_____________________________________________________