Race 2 hadde knallforhold i Østerrike

Race 2 har tilbakelagt syv dager med intensiv trening i Hintertux. Været har vært helt fantastisk i hele perioden. Treningsutbyttet har vært meget bra. Ingen skader på det skarpe underlaget. Skyene og snøen kom noen timer etter at gjengen hadde kjørt sin siste port.
Midt i oppholdet hadde alle en fridag i Innsbruck. Våre Hovden skigymnas løperer Ninni, Patrick og Sondre var også på samling sammen med Hovden Skigymnas. Se her da vel fra samlingen til Race 2.

----------------------------------------------------------------------------------------

Race 3/FIS på samling i Sölden med knallfine forhold.

Race 3 er i disse dager på samling i Sölden. Dagene frem til nå har vært helt fantastiske med sol fra skyfri himmel og kjempe gode forhold. Frem til nå har det vært SSL og dagene fremover vil gi oss både SL og SG. Åpningen av WC har vi også fått med oss med både Aksel og Iver på start, så her er det mange glade Nero løpere :-). På bildet er Martin Morten og Hanna like over målområdet til WC løypa.

Juvass samlingen 4-6. November 2011 gav godt utbytte!

Denne samlingen kom på plass da Gaustablikk ikke klarte å åpne grunnet mangel på snø. Juvass fremsto i all sin prakt med sol og fint vær, samt snø å sur vind. Akkurat slik fjellet skal være.
14 løpere fra både rekrutt, Race 1 og 2 kjørte kun moment og SSL sammen med løpere fra Heming IL. Utbyttet av samlingen var meget god, selv om det spesielt siste dagen var ett skarpt føre. Som vanlig var vi de siste som forlot bakken hver dag. På ettermiddagene var det barmark med både fotballkamper og mage/rygg øvelser nede i Lom. Trener Morten Olsen og Tom Syrrist Knudsen var ansvarlig for treningene. Morten tok seg av moment delen, mens Tom tok seg av løypekjøringen. Trenerene var meget godt fornøyd med progresjonen til gjengen!
På bilde helt til høyre ses Vermund Østby og Erik Melby i det de gjør seg klar til kjøring.

Gå inn på NERO shop for kjøp av skistropper og tøymerker.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Familiesamlingen i Hemsedal 2011 med mange oppturer

Nero Alpin gjennomførte sin årlige familiesamling i Hemsedal helgen 2.-4. desember. Alle gruppene fra rekrutt, Race 1, Race 2 og Race 3 var tilstede med sine løpere. Totalt 39 løpere, ca 50 foreldre samt 7 trenere gjorde at samlingen ble en suksess. De fleste hadde meget stor progresjon, da trenerene gav hver enkelt løper tett oppfølgning hele tiden. En stor honnør til de for måten de taklet hvert enkelt individ. Mange trøtte løpere i går på vei hjem - men de sovnet nok med ett smil om munnen.
På bildest til venstre Trygve Erling og Mia Johannessen midten er Liv Karin Eidsaunet fra Strømmen, høyre sees Ole Andre fra Skjetten.
Bilder fra turen kan du se her.

Race 2 og Race 3 har brukt Avancia Sport Center gjevnling i 2011

Nero Alpin har en samarbeidsavtale om bruk av deres fasiliteter i sesongen 2011/12. Race 3 bruker gjevnlig styrkerommet og tredemøllene mens Race 2 som er en noe yngre gjeng har brukt klatreveggen, drevet med Thai boksing, sumba, aerobic og høy puls.
Denne variasjonen har både vært morsom og spennende for alpinistene. På bildet til h øyre bestiger Julie Bergerud toppen av veggen.

Treningssamling på Ål skisenter 10.-11. desember 2011

Nok en samling er gjennomført for Race 1, 2 og 3. Denne helgen ble den gjennomført på Ål skisenter i Hallingdal. Lite snø, men maks
jobb av skisenteret gjorde at vi sammen med flere andre klubber fra østlandet fikk
gjennomført en samling med godt utbytte. Mange hevet seg mye denne helgen.
På bildene sees Morten Ro fra Race 3, samt Jesper Syrrist Knudsen fra Race 2 og Hanna Asphaug fra Race 3.

Tidlig økt i Nannestad skisenter 17.-18 desember

Alle gruppene var samlet til felles treningshelg i Nannestad skisenter 17-18 desember. Utbyttet var bra. Søndag ble det både kjørt SG og SSL. Både lørdag og søndag var det mellom 20-30 løpere i alle aldersnivåer og ferdighetsnivå. Været var også en viktig faktor for at utbyttet og effekten av treningen var optimal tatt bakke og forhold i betraktning. Som vanlig fremsto skibakken godt preppet.
På bildene sees fra venstre "sittestilling" , Emilie Reinert Stene, noen slappe fisker fra Race 2.
Flere bilder fra søndagen ser du her.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nero løperen Patrick Veisten fra Hovden skigymnas gjør det bra!

Fis-renn i Hemsedal (sakset fra Hovden skigymnas)

Emil Blattmann kapret en plass på pallen også i det andre super-g rennet i Hemsedal. 3 pallplasseringer på 3 dager. Patrick Haugen Veisten gjorde det også bra i onsdagens renn med en 17.plass med startnummer 61!

Emil Blattmann kjørte igjen en sterk konkurranse i onsdagens kveldsrenn i super-g i Hemsedal. Han var noe lengre bak vinneren enn i tirsdagens renn, men klarte allikevel å kapre en plas på pallen. Patrick Haugen Veisten, elev i 2.klasse hadde en ny bra dag i bakken og oppnådde en flott 17.plass med startnummer 61. Patrick kan se tilbake på flere sterke renn denne sesongen og har fått betalt for forberedelsene han har gjort. Forberedelsene er/har vært at han fra han var liten gutt har vært flittig og målbevisst. Han har alltid hatt ett talent, har god teknikk og er følsom mot underlaget.Patrick's FIS Biography

Gratulerer Truls

Truls tok sine første verdenscuppoeng under slalåmrennet i Adelboden søndag 08.01.12. Truls Johansen kjørte ned til 28. plass fra startnummer 48. I annen omgang leverte Truls 12. beste omgangstid som gjorde at han til slutt endte på en sterk 20. plass.

Intervju med Truls i NTB

NeRo Alpin gratulerer

Rælingsspretten 2012

Lørdag 14.01.

Etter første dag i Marikollen kan Nero være veldig fornøyd med barnas prestasjoner, Maria kjørte perfekt og tok en 2. plass i jenter 11 år, mange fikk beste tid i sin klasse. En god start på sesongen. vi kan bare gratulere alle løperne.

Søndag 15.01.

Dag 2. i Marikollen ble like bra som dag 1. En litt vrien løype i SL. var noe løperne skulle kaste seg ut i, det gjorde de med glans, åtte løpere viste alle fremmøtte hva de var gode for. Maria tok sin første 1. plass i dag og det med et fall i første omgang, Ruben to en sterk 6. plass. Vi får bare gjenta oss selv og gratulerer igjen. Bilder

Kongsberg skisenter med gode forhold for en tøff økt

Race 1 og 2 samt Ninni fra Hovden skigymnas tok turen til Kongsberg skisenter 3. juledag for å trene SL. Gjengen ble trent av Morten A. Olsen. Dagen startet noe rufsete for de fleste, men Morten klarte mesterlig å få hoder og gutsen på plass. Traseen til skiklubben i Kongsberg er meget egnet for SL trening. Løypa var meget isete, noe som gjorde treningen tøff. Gjengen kjørte sammen med de eldste løperene fra Kongsberg skiklubb. En fin dag med romjulssol og glade skiløpere.

Åsliafarten med gode resultater

Hanna Asphaug R3 vant sin klasse i jenter kl 14-15 år. Vermund Østby tok en 2. plass i sin klasse 12-13 år. Ellers var det masse god kjøring av våre løpere. Vi gratulerer! Se resultater her:

Truls og Iver har lagt skitesting og trening til Kvitfjell i julen.

To av våre WC løpere har tilbragt deler av julen på Kvitfjell sammen med flere av klubbens yngre løpere denne julen. (Morten R3, Antonie R2, Vanessa, John og Adrian R1 og Jonas Rekrutt)

Antonie og Adrian var også og kjørte romjulsrennet på Hafjell der begge leverte god kjøring. En annen hyggelig nyhet fra Hafjell er at Silje R2 også har tatt sine første svinger etter kneskaden hun pådro seg i sommer. Silje kunne melde om at kneet fungerte uten smerter så langt.
 
 
 

Da er rennsesongen i gang

Maria stilte i miss vølkl parallelslalom i kirkerudbakken og gjorde sine saker bra. Hun kom seg til semifinalen hvor hun falt og skadet seg slik at hun måtte bryte. Etter en rask tur på Bærum sykehus ble hun sendt hjem med beskjed om å hvile i noen dager. Resultater

Ruben stilte i Funkelia rennet SL hvor han kjørt inn til en fin 4.plass i gutter 11 år. Resultater

Ruben Rye , SkedsmokorsetMaria Solhaug, Ullensaker

Resultater fra kvalifiseringsrenn til HL/AL Super G på Kvitfjell

Lørdag 14. og 15. januar gikk kvalikk rennet for Hovedlandsfinalen og Telenorlekene av stabelen på Kvitfjell. Torsdag og fredag var det obligatorisk trening for alpinistene fra Akershus skikrets.

I jenter 14-15 års klassen kjørte vår egen Hanna inn til en meget sterk 3. plass i lørdagens SG renn, mens hun søndag tok en god 4. plass. Dette var en meget sterk prestasjon av Hanna i en løype som satte løperne på mange prøver. Ellers kjørte Antonie Hunshammer, Liv Karen Eidsaunet og Håkon Heggen gode renn begge dager med sterke plasseringer blant de beste. Vermund Østby klarte også en god plassering lørdag på poengplass. Se lister i linkene under. Merk at plasseringer er samlet for rennet, ikke listet i.h.t Akershus krets.


Race 1 på Kvitfjellsamling den 12. - 14. november

Race 1 har vært på samling i Kvitfjell helgen 13. - 14. november.

 Gå inn på Race1 1 sine sider for og se bilder.

Side 1 av 6
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 2 av 6
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 3 av 6
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 4 av 6
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 5 av 6
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 6 av 6
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 1 av 7
 
 
 
 
 
 
Aksel Lund Svindal tester ski
Aksel Lund Svindal tester ski
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 2 av 7
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 3 av 7
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 4 av 7
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 5 av 7
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 6 av 7
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 7 av 7
 
 

Snøproduksjon i Nylendlia er i gang

Sent i går kveld onsdag 24.11. fikk vi endelig testet snøkanonene i Nylendlia. Etter dager med kjempe innsats av Tommy er nå vannforsyningen på plass. Vi satser på å starte opp produksjonen i dag torsdag 25.11. og med det trenger vi mannskap.
Det er meget viktig at alle melder seg til Tommy på telefon 41573725. eller på mail vifolsen@hotmail.com

Da kan vi bare håpe at kulegradene forblir og mange som mulig frivillige kan stille til vakter

Telenorlekene 2013 - Landsfinalen


Ett fantastisk vær skapte en fantastisk ramme rundt Telenorlekene 2013 som ble arrangert i perioden 20-24 mars. Våre løpere viste noe varierende i de tre rennene.

Beste av våre i SG for jenter ble MinaTorgersen på en meget god 34. plass. Liv Karin Eidsaunet kom også inn på en solid 35. plass i den tøffe konkurransen. Antonie Hunshammer kom inn på 40. plass. Julie Bergerud kom inn på 110.plass. Det var en tøff konkurranse, så jentene våre skal være fornøyde.
I gutteklassen i SG tok Jeper S. Knudsen en 37. plass, mens Håkon Heggen tok 46. plassen.
I storslalåm i jenteklassen ble vår Antonie Hunshammer den beste med 42. plass. I gutteklassen var det Håkon Heggen som ble best med 35. plass, Jesper S. Knudsen ble 39 og Johannes Uthaug nr 46. Alle våre tre gutter kvalifiserte seg med andre ord til 2. omgang, og kunne dermed løfte ''bøtta' stolt' over hodet etter endt renn. I slalåm sto Johannes Uthaug for vår aller beste prestasjon med en pen 23. plass!
I jenteklassen tok Antonie Hunshammer en flott 27. plass. Resultatene fra lekene finner dere her: TELENORLEKENE 2013


 
 
 
 
 
 

Familiesamling 1-2 september

Fantastisk vær og stemning på årets familiesamling der vi badet, grillet og sto på vannski!

 
 
 

Nannestad skisenter 18-19 desember

Mange av NeRo sine løpere benyttet seg av Nannestad skisenter som hadde perfekte forhold for våre løpere det ble trent både SSL og SG. Sjekk bilder her.

Ål 09-11 desember

Tre av Race1 sine løpere valgte å trene i Ål denne helgen, mange timer med ski på bena gjorde denne helgen svært effektiv. Bilder mangler dessverre.

Kongsberg 26-27 november

Race1 og 2 satte kursen for Kongsberg skisenter der det endelig hadde kommet litt snø. Våre løpere fikk stor utbytte av to dager med ski på beina. For bilder av løperne i Race1. og 2. sjekk her.

 Juvass 11-13 november

Endelig kom Race1 på ski etter magel på snø. for bilder av Race1 og 2 se her.

Race1 i Juvass 13 - 16 mai

Race1 har gjennomført sin første samling på Juvass sesongen 2011/12 med Alexander Veisten. Omtrent halvparten av gruppa deltok på denne samlingen som var svært velykket. NeRo bodde på Galde Uppigard som er en gammel gård med kyr, kalver og smådyr, Et flott sted å tilbringe de få fritimene barna har, vi kommer gjerne igjen. Vi gleder oss allerede til neste tur. Bilder fra Race1

Race1 er i gang

Første barmarkstrening for Race1 ble holdt på Brånås skole 09.05. Mange løpere hadde gledet seg stort til første trening etter en liten pause fra NeRo. Løperne fikk trent både kondisjon og balanse, etter endt treningen var det mange slitne alpinister som allerede gleder seg stort til neste trening. Flere bilder finner du her

 
 
 
 

Renn og samlinger i 2010/2011

Flotte treningsforhold i Nannestad og Nylendlia den 26. og 27. mars

NeRo sine Race 1 og Race 2 løpere startet helgetreningen i Nannestad skisenter lørdag 26.mars. NeRo hadde bakken helt for seg selv fra kl. 08.00. til 11.00. og trente ssl under perfekte forhold. Bilder fra treningen her

 
 
 
 
 
 

Grevlingrennet 2011

Race1 gjorde et fantastisk renn i Hurdal 19.03. med gode tider i solfylt  bakke kunne ikke lørdagen tilbringes bedre.

For bilder trykk her

Race1 løpere i Kretskarusell Åslia

Flere Race1 løpere var i full trøkk i Åslia i dag, Nannestad skiklubb arrangerte et upåklagelig renn med mange glade barn. Vi gleder oss allerede til neste kretskarusell renn. For flere bilder trykk her

Ruben
Ruben
Emilie
Emilie
Vegard
Vegard
Maria
Maria

Toys R Us lekene 2011

Noen av Race 1 sine løpere deltok på Toys R Us lekene 9 år og yngre 29 januar. Løperne gjorde en fantastisk jobb og fikk gode tider som de kan være stolte av. Rennet som Bærum skiklubb arrangerte var upåklagelig med fart i bakken og lek i bunn. Det hele endte med at ingen av barna ville dra hjem.

For flere bilder trykk her

Vanessa, Emilie og Adrian
Vanessa, Emilie og Adrian

Kvitfjellsamling 27. - 28. november

Race 1 har vært på sin siste samling i Kvitfjell for dette året. Det var et svært kaldt men innholdsrikt opphold. Vi gleder oss allerede til neste Kvitfjell samling som vi håper ikke det blir så lenge til.

Nå er snøen kommet til Skedsmo så nå ser vi frem i mot mange måneder på ski i nærområdet.

Se flere bilder fra helgens samling her


Barmarkstrening den 4. november på Kjeller skole

Se flere bilder her
 
 
 
 

Samlinger i Kvitfjell

Mange av løperne i race2 har fått stått mye på ski denne høsten.

Helgen 09-11 oktober

Morten Olsen hadde den første samlingen, en helg med utrolig innsats fra løperne som ble med til Kvitfjell! Når været utfordret oss på det våteste var det kun blide og arbeidsomme løpere denne helgen

Helgen 16-18 oktober

Denne samlingen var det Audun og Ernesto Perez som var trenere, helgen var svært vellykket med veldig fornøyde barn, Vi har i helgen gått igjennom en del grunnleggende øvelser i henhold til klubbens ønske om at vi skal mestere sportens «ABC». Dette var noe som fremsto som en åpenbaring for alle deltagende løpere uten unntak. Vi takker Ernesto Perez for en fantastisk jobb!

Rennstart for Race2

Fem av Race2 sine løpere var i aksjon denne helgen.

En vel fortjent seier til Adrian Hunshammer som tok sin første seier i rangert klasse i lørdagens mr. Volvo.

Vanessa Naas tok en sterk 4. plass og Emilie Marie Stene kom på en flott 5. plass i miss. Volvo.

NeRo gratulerer med sterke prestasjoner

Resultat Miss. Volvo

Resultat Mr. Volvo

Bendit 2014

flotte dager med mye sol og mange gode tider for våre løpere i Bendit 2014.
Resultater finner dere her


Rekruttene i Hemsedal 01-04.12.11

Gleden var stor da endelig Rekruttene skulle på samling, Mange timer på ski gjorde stor nytte for nye og "gamle" løpere, kan med stolthet fortelle at rekruttene var de siste som forlot bakken søndag.
 
 

Rekrutt løpere i Kretskarusell Åslia

Fire Rekrutter løpere var i full trøkk i Åslia i dag, Nannestad skiklubb arrangerte et upåklagelig renn med mange glade barn. Vi gleder oss allerede til neste kretskarusell renn. For flere bilder trykk her

Markus
Markus
Endre
Endre
Ole Sivert
Ole Sivert
Nicolai
Nicolai
 
 
 
 

Sesongen 2015-16


Trener 1: Morten Olsen e-post: mortenao@online.no
Trener 2: Charlotte Moe
Foreldrerepresentant og styremedlem: Terje Aardal
e-post: terje.aardal@gmail.com

Løperne i denne gruppen er opp til 9-10 år gamle. Skierfaringen varierer fra nybegynnere til godt øvede alpinister som kjører løyper på skjær. Treningstilbudet er tilpasset alle nivåer, og har skilek og glede som målsetting - å ha det gøy og oppleve stadig ny mestring er den eneste måten å bli god på!

Mot til å glede-guide fra Kjetil Jansrud og Lars Elton Myhre

Edge og Hangarounds på Juvass

NeRo Edge og Hangarounds har tatt turen til Juvass denne høstferien. De første dagene har vært meget gode med hovedvekt på SSL.
Det er meldt sterk vind i fjellet noen dagen nå, så da blir det mye barmarkstrening for den gule og oransje gjengen i Lom.
On the egde! Always!
Trykk her: På Facebook

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dina Arntzen beste jente i slalåm kvalik

Dina kjørte inn til en meget bra 4. plass i SL kvalik i Kirkerud.
Se Resultatservice for lister.

Jonas Buer vant Super G på Ål

Jonas Buer tok en meget overbevisende 1. plass i Super G på Ål skisenter. Rennet var ett av to kvalifikasjonsrenn for Akershus skikrets til hovedlandsfinalen. Hovedlandsfinalen går av stablen på Bjorli i mars. Vermund Østby tok en flott 4. plass i samme rennet.
I jenteklassen var det Emile Reinert Stene som stod for den beste plasseringen. Emilie kjørte inn til en super 3. plass! Ine Meyer Traa kjørte også meget bra, og tok en flott 8. plass.

I søndagen renn var det Oscar Nitteberg som stod for den beste plasseringen. Med bra fokus og gode ski kjørte Oscar inn til en flott 5. plass. NeRo Alpin gratulerer alle løpere for en flott helg. Noen av våre løpere var litt uheldige, men vi vet de har skumle hensikter og kommer sterkt tilbake :))!
Se http://neroalpin.no/resultatservice/ for resultatene.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanessa Naas med god plassering i Pokal Loka

Vanessa Naas kjørte inn til en fin 15. plass i det prestisjefylte skirennet Pokal Loka i Slovenia. Vanessa var tatt ut som en av to norske løpere i sin klasse til dette rennet.
NeRo gratulerer med flott renn!

Edge løper Vanessa Naas reiser til Pokal Loka

Etter ECO uttaksrennene i Hemsedal i januar har NeRo alpin fått med en løper til skirennet Pokal Loka 2016 i Solvenia. NeRo Alpin gratulerer så mye.
Resultatene fra Hemsedal ser du her: http://neroalpin.no/resultatservice/

Link til renn i Slovenia:
http://www.fis-ski.com/dynamic/event-details.html?event_id=38423

Bli sponsor for NeRo Alpin

  • fordi du støtter en lokal idrettsgruppe
  • fordi du får god eksponering gjennom f. eks vår NeroCup
  • Meget synlig profilering igjennom Race gruppen "Edge"
  • fordi du er med å øke rekruttering til alpinsporten
  • fordi NeRo er en av norges beste alpinklubber

Ta kontakt på e-mail: styret@neroalpin.no

Luciarennet 2015 på Skeikampen er avlyst


Hold av helgen 12. og 13 . desember 2015. Nero kommer til å arrangere Luciarennet 2015 på Skeikampen Alpinanlegg. Dette blir et skirenn for alle fra 8 år eller yngre, og opp til junior. Etter endt renn vil vi la løypa stå oppe, slik at vi alle kan fortsette å trene.
Det blir også Luciatog på ski for de minste.

DET ER AVLYST PGA FOR FÅ PÅMELDTE. Det blir trening denne helgen på skei, så har nettopp du lyst til å trene sammen med oss, er du hjertlig velkommen. Vi satser primært på SSL.

ingen kommentar :)
ingen kommentar :)
Lunch
Lunch
Solen skinner!
Solen skinner!
Ny økt
Ny økt
Hangarounds og edge
Hangarounds og edge


Edge i Tyskland på samling


Helgen 11.13. sept. er Edge
i Tyskland/Wittenburg på innendørssamling. Det meldes om gode forhold med lite vind og ingen nedbør . Effekten av treningen er meget bra. Med på turen er trener Tom Syrrist Knudsen og Martin Fjeldberg.

Edge gruppene på Skeikampen

Edge var på Skeikampen helgen 18. og 19. april. Det ble 2 meget gode dager med effektiv trening. Se bilder under.

NeRo Edge - ett tilbud til de som ønsker å satse mye

 NeRo Alpin har etablert ett nytt tilbud basert på innspill, ønsker og etterspørsel fra klubbens løpere, samt andre løpere i Akershus skikrets. Målet er å skape ett homogent tilbud for de løpere som er aller ivrigst, og som ønsker å trene mye. Nero kaller gruppen NeRo Edge.
NeRo Edge tar ikke ut løpere basert på resultater, men løperes vilje til å trene mye for å ta ut maks av sitt eget potensiale. Visse grunnforutsetninger må nødvendigvis ligge til grunn. Dette blir vurdert av SU ved hovedtrener Bjørn Elton Myhre. Opplegget baserer seg fra tidligere erfaringer gjort rundt tilsvarende treningsmiljøer. I denne gruppen ønsker man å holde antall løpere begrenset. I utgangspunktet er det kun plass til 14 løpere. I øyeblikket er det ca 10 løpere i denne gruppen.

NeRo Edge stiller til rådighet en trenergruppe bestående av hovedtrener Bjørn Elton Myhre som har mye erfaring fra tilsvarende grupper tidligere. Tett sammen med Bjørn vil også trener Tom Syrrist Knudsen og Martin Fjeldberg jobbe. NeRo Edge vil også kunne dra nytte av tidligere WC løper Lars Elton Myhre.


Dette trenerteamet vil være en del av klubben også for sesongen 2015/16, med andre ord neste sesong.


Ønsker du mere inngående informasjon om dette opplegget?
Ta kontakt med:
Sportslig leder Hans Qvortrup på epost hans.qvortrup@neroalpin.no

Kvitfjell 24. - 26 april 2015


Siste samling for sesongen 14/15 ble avsluttet på kvitfjell helgen 24.-26 april.
Det ble kjørt slalåm lørdag i ett godt vårvær med regn og tåke. Søndagen kjørte de storslalåm i ett fantastisk vær. På bilde over ser dere en av løperene på vei ned i ett godt driv. Neste helg starter en ny sesong på ski i den norske fjellheimen. Vel møtt alle sammen!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NeRo Edge inviterer til GS/SL samling på Ål

EDGE inviterer interesserte løpere født 2000-2002 til å delta på skisamling sammen med Edge helgen 11.-12. april på Ål skisenter. Her vil klubben også gi en presentasjon av opplegget i Edge, både i bakken og på Actif om kvelden lørdag både for løper og forelder.
Vi vil presentere både trenere og løpere, samt vårt støtteapparat.


Spørsmål rundt dette kan rettes til sportslig leder Hans Qvortrup på e-mail: hans.qvortrup@neroalpin.no.

Påmelding til samlingen på Ål kan gjøres her: SKISAMLING PÅ ÅL MED EDGE
NB! Begrenset antall plasser, maks 20 stk.

Telenorlekene 2015 er over

Gode resultater for våre løpere i Bardu.
Emilie Marie Reinert Stene ble nr. 9. i SL og beste 2002 jente U14. Vi gratulerer!

Håkon Heggen med god prestasjon i hovedlandsfinalen 2015


Håkon kjørte 2 gode omganger, og endte på en meget respektabel 11. plass i årets hovedlandsfinale i SSL på Geilo. NeRo Alpin Edge med trener Bjørn Elton Myhre og Tom S. Knudsen i spissen gratulerer så mye.

Hovedlandsfinalen 2015 - Geilo/Hemsedal

NeRo Edge på pallen


Vi gratulererer Emilie Reinert Stene og Oscar Nitteberg med gode resultater i årets siste kvalik renn før landsfinalen.
Vanessa Naas kom inn på 7. plass. Go Edge!
 
 
 
 

NeRo Edge løper Oscar Nitteberg på 3.plass


NeRo gratulerer Nitteberg med en meget bra 3. plass i slalåm kvalikrennet i Kirkerud.
I jenteklassen kom Emile R. Stene inn på en flott 4. plass!
Link til resultater:
http://www.bskalpin.no

NeRo Edge løper Knudsen og Heggen med gode resultater


I siste kvalik renn i slalåm kjørte edge løper Jesper S. Knudsen inn til en god 6. plass. I andre omgang hadde han 3. beste omgangstid, det med en skulder som enda ikke er bra etter skaden i Uvdal. Gratulerer Jesper! Håkon Heggen kjørte inn til 8. plass!

Edge løper Eidsaunet til Deaflympics i Russland


Kjell Inge er tatt ut til å representere Norge og Norges skiforbund under lekene i Russland.
Sammen med Kjell Inge reiser trener Alexander Veisten.

Se presseomtale fra forbundet her: http://www.skiforbundet.no/alpint/

Edge løper Håkon Heggen i SSL form


Håkon kjørte inn til en meget overbevisende 4. plass i Hanskollrennet. Dette er ett av to kvalikkrenn i Akershus skikrets. Nero gratulerer! "on the edge"

NeRo Edge med gode resultater i Uvdal

Vi gratulerer Edge løpere Vanessa Naas og Adrian Hunshammer med to meget sterke plasseringer i lørdagens i SG i flotte Uvdal alpinpark. Adrian kjørte inn til 2.plass, mens Vanessa ble nummer 3 i sin klasse. Generelt var det mange gode resultater av våre løpere.
Dessverre hadde vi både sykdom, og fikk en løper skadet. Vi krysser fingrene for at Jesper snart er tilbake der han hører hjemme. Han hadde en meget god mellomtid, før han med maks uflaks fløy i sikkerhetsnettet.
Uvdal alpinpark og skisenter fremsto som ett meget godt sted for å arrangere SG. Flotte løyper med varierende terreng gjorde treningen og konkurransene meget spennende. Torsetlia Fjellstue var også ett flott tilholdsted for overnatting og prepping av ski med fine innholdsrike hytter.
NeRo vil også berømme BSK og Hakadal med andre støttespillere for ett bra gjennomført arrangement!

Resultater:
___________________________________________________________________________________________

"Edge" løper Eidsaunet er innstilt til Deaflympics 2015 i Russland

Kjell Inge Eidsaunet var i helgen i Tyskland, nærmere bestemt Oberjoch Iselerbahn og kjørte Deaf-Eurocup for JR.. Mange nasjoner var samlet til start. Kjell Inge kjørte Storslalåm lørdag og kom inn på en meget god 2. plass. Søndagen sto slalåm på programmet. Han knallet like godt til, og vant hele rennet i ett sterkt "felt" i junior gruppen.
Han var ikke selv fornøyd med egen prestasjoner - og mener bestemt han har mere og gå på. På bakgrunn av resultater fra renn, ble det besluttet av Norges skiforbund at Kjell Inge blir innstilt til å delta under Deaflympics 2015 som går av stablen i Russland fra 28. mars. NeRo gratulerer Kjell Inge med resultater og innstillingen fra forbundet.
Link: http://www.2015deaflympics.org

NeRo Cup - Nannestad Skisenter 7. og 8. Februar 2015

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til årets NeRo Cup i Nannestad Skisenter
lørdag 7. og søndag 8. februar 2015.

Gå inn på linken - Nero Cup 2015, og meld dere på! Dette blir gøy! Lørdag kjører vi Storslalåm, mens søndag kjører vi super kombi som består av Slalåm og super G.
Meget flotte trekkepremier fra våre sponsorer!! Ski Racing....Scorpio RC, leketøy for både barn og voksne :)

Årets cup sponses av våre sponsorer som er:
Svendsen Eksos - Hovedsponsor
Høilund Revisjon A/S
Scorpio RC - stedet for Radiostyrte leker
Ski Racing A/S
Melby Auto A/S

Gratulerer til Truls Johansen med seier!


Truls vant mandagens konkurranse i paralell slalåm i Italia.

NeRo på ski hver helg frem mot jul

I helgene frem mot jul er NeRo Edge, Nero Edge rekrutt, race 1 og 2 på Skeikampen og Kvitfjell. Trenere er Charlotte Moe, Meena Grepp, Tom S. Knudsen, Bjørn Elton Myhre og Lars Elton Myhre.

Dagen før dagen....

En flott treningsdag ble gjennomført med SG trening på morgenen Etter lunch kjørte gjengen moment trening med GS ski. Etter endt trening møtte mange av løperene sine store håp i sportsbutikkene i Sølden. Flere møtte Ted Ligethy, Roberto Nani, Leif Christian Haugen, Kjetil Jansrud, Shiffrin med flere.

Briefing om fart

Torsdagen ble noe amputert i Sølden grunnet stort snøfall :), dette satte ikke noen stopper for aktivitetsnivået til våre utøvere.
Dagen ble benyttet til svømmetrening og barmarkstrening sammen med Iver. Etter middagen hadde Iver Bjerkestrand og Bjørn Elton Myhre en briefing om fart for utøverne. Fredag er det meldt godt vær, og vi satser på litt trening på sg ski samt SSL trening. Kvelden vil bli benyttet til startnummer utdeling for WC rennet på lørdagen.

Kjell Inge Eidsaunet

Race 3 og 4 på treningssamling i Landgraaf-Nederland

Race 3 og 4 reiste til Landgraaf helgen 22.-24. august 2014. Sammen med gruppene var også vår egen e-cup, tildligere wc løper Iver Bjerkestrand. Han har vært skadet siden i fjor høst, og ville teste ut kne sammen med oss.
De hadde også med seg en HL løper fra Harestua, samt en FIS løper fra NTG Lillehammer. Det ble en meget effektiv helg med ca. 2000 portpassering. Trenere på turen var Bjørn Elton Myhre og alexander Veisten.

Juvass Pinsen 2014

Nok en flott samling er gjennomført på Juvass med mye godt vær, og god kjøring og progresjon av våre løpere. Totalt var klubben i underkant av 20 løpere samlet sammen med trener Bjørn Elton Myhre, Alexander Veisten, Meena Greep samt Fis løper Patrick Veisten.
Neste skisamling for klubbens eldste løpere blir i august og september.

Barmarkssamling på Gjøvik sammen med Lars Elton Myhre


Race 3 og 4 var samlet til barmarkssamlig på Gjøvik lørdag og søndag 24. og 25. mai 2014. Tilstede var også løpere fra Gjøvik, Ullensaker og Fremad Hurdal. Lørdag tok også Martin Fjeldberg og Espen Skåningsrud turen innom. Søndag fikk vi besøk av landslagsløperen Igor Laikert. Løperene hadde en meget god og effektiv helg med alt fra bakkeløp, rulleskøyter og kjernemusklatur øvelser. Mage og ryggøvelser var det samboer til Lars, samt en personlig trener som stod for. Det ble en meget god helg.
 
 
 
 

Bendit 2014

for bilder og tider gå inn her

Vi var samlet i Nylendlia skianlegg da Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud kjørte SG 16. februar i Sotsji.

TV 2 dokumenterte det hele.

LINK:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152618308922481&set=vb.579142480&type=2&theater------------------------------------------------------------------------

Patrick Veisten vant FIS renn

NeRo Alpin gratulerer Patrick Veisten med en meget overbevisende seier i FIS SSL renn på Bjorli!

Helt utrolig rått av NeRo´s Aksel Lund Svindal

Aksel tok sin seier nr. 23 i verdenscupen da han suste ned utforbakken i Beaver Creek fredag. NeRo alpin gratulerer nok en gang! Vi gleder oss til fortsettelsen med Aksel,Truls Johansen, Iver Bjerkestrand og Patrick Veisten samt alle de andre som kommer susende bak dere, fra NeRo alpin.


Treningssamling sammen med Stabekk alpin

Race 2 og 3 har vært på mange helgesamlinger denne høsten og forvinteren med sine respektive trenere. Utbyttet har vært bra, selv om forholdene har vært krevende. På bildet ses trener Bjørn Myhre sammen med løpere fra Race 3 og Stabekk.
Til venstre, Julie og Lars Chr.

Over: Parallell slalåm på en ski med Håkon.

---------------------------------------------------------

Innendørs skisamling i Landgraaf

Race 3 og 4 var i Landgraaf i Nederland i august 2013 på sin første innendørs samling. På bildet under ser dere ett bilde av trenerene våre Bjørn Myhre og Omar Bjørnstad. Martin Fjeldberg fra Ullensaker var også med oss. Han var en stor inspirator for gruppen.

Hva skal til for å bli så god du kan bli?

Jon Ivar Johansen som er far til landslagsløperen Truls Johansen (NeRo) holdt ett meget interessant foredrag for våre foreldre. Han er i dag partner og gründer i IT selskapet Maze.
Kan alle på videregående få 4 eller bedre i karakter i alle fag? Hva er viktigste forutsetning?
Forskning viser at medfødt talent har lite eller ingen ting å gjøre med suksess.

Hva avgjør hvor god du blir? Målet er å forbedre seg kontinuerlig slik at du blir så god som du har forutsetninger for å bli. Målet er å lære seg ta ut sitt iboende potensial. Jon Ivar som forøvrig har skrevet en rekke bøker rundt emnet tok frem Kjetil A. Aamodt som eksempel. "Sannheten er at jeg er et treningsprodukt uansett hvordan jeg snur og vender på det. I utgangspunktet er ikke talent så viktig"

Jon Ivar var også innom krav til antall treningstimer iht Norges skiforbunds norm. Antall timer barmark og ski ligger på ett relativt sett høyt nivå. Han var også meget opptatt av alpinistene må kjøre mye frikjøring - ikke bare "banke" porter. Skilek er viktig også.
Til slutt - balanseline er ett meget viktig treningsredskap, morsomt er det også, se her: Truls på balanseline

Resultater fra ungdomskarusellrenn i Hurdal 25. feb.

Vi gratulerer Hanna Asphaug med nok en seier i SSL i J14-15 år, samt Antonie Hunshammer med seier i J12-13. Morten Ro tok en meget god 3. plass i sin klasse G14-15. Vi gratulerer!

-------------------------------------------------------------------

Nylendlia åpnet lørdag 4. februar 2012!

Nylendlia skisenter, eller Tandbergbakken som det også populært blir kalt åpnet lørdag 4. februar2012. Anlegget har blitt oppgradert vesentlig denne sesongen med ny vanntilførsel, nye pumper, ny brukt preppemaskin etc. Snøkanonene går for fullt, så her er det bare å få på seg skiene:) Åpningstid i helgene er fra 11:00-16:00.
Vi kommer tilbake med åpningstider i ukedagene.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fossumrennet TL Lørdag 04.02.11

Vi gratulerer Håkon Heggen med en knallgod 5 plass, og Antonie Hunshammer med sin solide 9. plass. Se link for fullstendig lister.

Nylendlia endelig åpent

Etter en lang ventetid åpnet vi endelig, det ble noe kaldt men det var flotte forhold i bakken. Heisen og varmestue er åpen fra 11.00 til 16.00 lørdag og søndag. Bilder fra åpningsdagen finner du her

----------------------------------------------------------------

Nero Løpere var med i Budstikka cup lør. 04.02.12

Kvalik renn SSL (TL) i Varingskollen søndag 5. feb.

Vår beste løper i J12-13 år ble Antonie Hunshammer med en sterk 10. plass, mens i klassen til gutta ble nok en gang Håkon Heggen best med en meget sterk 7. plass. Vi gratulerer!

NeRo Cup 2012

Dag 2 er over og med det er også årets NeRo Cup slutt. Vi kunne ikke fått en bedre avslutning på en flott helg.

For resultater og bilder av dag 2, trykk her

NeRo tilby også i år kvalifisert trening i vinterferien

Som tidligere år har R2 satt opp trening på dagtid også denne vinterferien. I den sammenheng ønsker R2 å ta initiativet til å samle hele klubben i 3 dager på dagtid med en rekke aktiviteter for alle klubbens medlemmer. Målet er å involvere alle på en god og positiv måte.

Sportslig utvalg er enige om at dette er et viktig tiltak både sportslig, rekrutterende og ikke minst sosialt på tvers av gruppene. Hurdal vil være stedet for treningen i vinterferien. Vi har derfor booket sørhenget hvor vi vil sette opp mange modeller.

Innholdsmessig ønsker vi bl.a. tilby følgende:

Trening gruppevis og på tvers av gruppene. En fadderordning tar sikte på at løperne blir godt kjent på tvers av gruppene.

Ulike treningsmodeller SSL + SL - Hinderløyper, pararellsl, Race trening med timing, Renn etc. Grilling og en sosial arena i bakken - hvor foreldrene kan følge med sine håpefulle OG ikke minst treffe foreldrene i de andre gruppene.

Skitesting m.m. HEAD racing kommer med telt og stand i bakken. Her vil foreldre og løpere få informasjon om ski og utstyr samt å selv få teste. http://headracing.no/

Forelderkurs ( egen gruppevis påmelding ) Foreldrene vil få en innføring i hvordan NeRo fungerer sportslig sett. Hvordan treningen legges opp, treningsfilosofi, grunnleggende ski teknisk innføring, foreldrene får være med å legge opp økter, rigge modeller etc. Målet er at flest mulig skal ha best mulig kunnskap og forståelse rundt hvordan NeRo trener og hva som kreves av oss alle

Programmet for vinterferien - se her!

Vinterferien i Nylendlia

Nylendlia har åpent hverdager fra 11.00 til 16.00. pris kr 130 for barn og kr 160 for voksne. Varmestue er åpent alle dagene.

Åpningstider i Nylendlia skianlegg

Lørdag og søndag 11:00 til 16:00

Tirsdag, onsdag og torsdag 18:00 til 21:00

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Patrick Veisten med gode plasseringer i Jølster!

Vår Nero løper Patrick som går 2. året på Hovden skigymnas fikk en meget god 7. og 8. plass i FIS slalomrenn i Jølster. Dette er særdeles sterke resultater! Vi gratulerer så meget, og gleder oss til å trene sammen med Hovden skigymnas løpere i uke 9!

Aksel Lund Svindal fikk 2. og 3. plass i Kvitfjell

Aksel Lund Svindal tok en meget god 3. plass i WC utforrennet på Kvitfjell lørdag 3. mars 2012.
Søndag 4. mars knallet han til med en meget sterk 2. plass, "bare" slått av Kjetil Jansrud - som tok sin aller første WC seier!
Iver Bjerkestrand, også vår mann ble nr. 49.
Nero gratulerer! Nero hadde også mange bakkemannskaper tilstede i Kvitfjell som passet på at gutta fikk de beste forholdene. :)

Nero's vinterferie trening 2012 er gjennomført!

3 fantastiske treningsdager med løpere fra rekrutt til Race 3 ble gjennomført med godt sportslig utbytte, og ikke minst det sosiale. De to første dagene trente/lekte vi i Hurdal skisenter som fremsto i all sin prakt! Siste dagen trente gjengen SL i Nylendlia. En stor takk til alle innvolverte, ingen nevnt - ingen glemt :)

Treningsdag 1

Treningsdag 2

Alpin landsfinale / Telenorlekene arrangeres 15 - 18 mars 2012

Akershus skikrets har totalt tatt ut 5 løpere fra Nero Alpin til Telenor landsfinale som går av stabelen i Sauda. Akershus skikrets sender avgårde 19 gutter og 15 jenter. Kretsen har også tatt ut hovedtrener Tom Syrrist Knudsen som en av tre trenere som skal følge opp kretsens utøvere. Totalt stiller det 121 gutter og 101 jenter fra hele landet. Arrangementet starter med super G trening torsdag 15 mars. Fredag er det første renndagen med super G på programmet. Lørdag går storslalåmen av stabelen, mens det avsluttes med slalåm søndag.
Til hovedlandsrennet som går av stabelen i slutte av måneden, sender Nero Hanna Asphaug etter meget gode resultater i kvaliken.

Vi gratulerer Liv Karin Eidsaunet, Antonie Hunshammer, Håkon Heggen, Jesper Syrrist Knudsen, Vermund Østby og Hanna Asphaug med vel gjennomført kvalikk. .
For lister og info vedr. Landsfinalen og Telenorleken, se Akershus skikrets

Link til arrangement i Sauda

Første renn dag under årets Alpine Landsfinale i Sauda

Fredag var første renn dag hvor Super-G rennet skulle avvikles i årets finale.
Vi var alle litt skeptiske til dagens renn siden vi ikke fikk gjennomført gårsdagens trening og YR.no viste omtrent samme varsel.
Etter at rennet ble utsatt 2 timer og tåken forsvant fikk vi oppleve et fantastisk skianlegg med en spektakulær utsikt ned til fjorden.
Siden alle våre løpere er «Førstereis» I Landsfinalen var det naturligvis litt nerver bland løperne før start, noe som skulle vise seg å være ubegrunnet.
Jentenes renn gikk veldig bra og begge våre løpere var litt misfornøyde med sine løp selv om de begge leverte bra kjøring, noe som viser at de har mer inne.
Guttenes renn måtte dessverre avbrytes etter at 40 løpere hadde kjørt pga. at tåken kom tilbake, noe som medførte at våre gutter ikke fikk kjørt.
Se arrangørens hjemmesider for resultater og mer informasjon om arrangementet.
Nye oppdateringer kommer i morgen!

Gratulerer Aksel

NeRo ønsker å gratulere Aksle Lund Svindal som vant fortjent verdenscupen sammenlagt i super-G torsdag 15. mars i Schladming.
Aksel ligger på 3.plass i sammendraget før lørdagens avslutningsrenn i slalåm.
Bilde fra RB.

Dag 2. Storslalom

Dagens gren var storslalåm og alle NeRo sine løpere stilte til start.

Det ble et renn som ble avviklet under veldig varierende forhold hvor enkelte løpere fikk oppleve noe så spesielt som å starte i solskinn for å kjøre igjennom tåke og avslutte løpet i regnvær.

Våre løpere leverte også litt varierende resultater fra omgang til omgang, men det ble ganske greit til slutt.

Det ble avholdt premieutdeling for både Super-G rennet og dagens storslalåm renn i Sauda hallen der Antonie og Jesper fikk pokaler for innsatsen så langt.

Søndag avvikles slalåmrennet og der gir vi gass alle sammen slik at vi kan få en fin avslutning på uken, det er til og med meldt sol og opphold under rennet i morgen.

Nero alpin reiser til Hintertux

I perioden 30. sept. til 10. okt. reiser hele klubben til Hintertux for å forberede sesongen 2011-12. I underkant av 20 alpinister sammen med sine foreldre vil bor på det flotte familiehotellet Hotel Persal som ligger nede i Finkenberg. Dette har blitt ett fast sted for klubben når de reiser på samling til Tux. To av klubbens trenere, Tom Knudsen og Morten Olsen vil sammen med en stor familiegruppe stå for treningsopplegget.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Telenorlekene /alpin landsfinale 2012

Nero alpin vil få lov til å gratulere Akershus skikrets med kretsseieren i telenorlekene 2012. Meget gode prestasjoner viste løperne fra kretsen. Våre egne løpere viste meget gode takter i det tøffe selskapet. Liv Karin Eidsaunet kjørte inn til en meget sterk 18 plass i slalåm, men Antonie Hunshammer tok en 28. plass. Hun ble samtidig Nero's beste løper med topp 30 i alle tre renn. I gutteklassen kom Håkon Heggen inn på en 17. plass, mens Jesper S. Knudsen ble nr. 20. Vermund Østby tok en 56. plass, og tok dermed pokalen med minst mulig margin. Meget bra levert av Nero! Vi gratulerer. Se her fra Akershus Skikrets


Premiering for prestasjoner i årets sesong

Under årets årsmøte fikk de løperne som kvalifiserte seg til Landsfinalen og Hovedlandsfinalen en påskjønnelse sammen med klubbens E-Cup og W-Cup løpere. Liv Karin Eidsaunet, Antonie Minde Hunshammer, Håkon Heggen, Vermund Østby og Truls Johansen mottok sine priser av styremedlem Runar Østby og nestformann Stein Guldbrandsen.

Liv Karin, Antonie, Vermund og Håkon fikk pris for å ha kvalifisert til Landsfinalen i Sauda (Telenorlekene) og Truls for sin innsats i World Cup og Europa Cup.

I tillegg så skulle følgende andre løpere ha mottatt priser, men var dessverre forhindret til å møte: Jesper Knudsen (Kvalifisert til Landsfinalen) Hanna Asphaug (kvalifisert til Hovedlandsfinale) Iver Bjerkestrand (prestasjoner i Word Cup og Europa Cup) og Aksel Lund Svindal for nok en fantastisk sesong i WC. NeRo gratulerer alle sammen med fremragende innsats i sesongen som er gått og ønsker lykke til videre. Vi gleder oss til fortsettelsen.


NeRo camp 2012

"Kick off" for sesongen 2012-13 ble gjennomført helgen 1.-2. sept. med nydelig vær. Foreldre og barn fra alle gruppene var samlet i Steinsfjorden hos familien Heggen til telting med vannski og andre sosiale aktiviteter. Noen bilder viser aktivitetene lørdag, trykk her:

"Høstferien i Hintertux 2012"

Da har de eldste gruppene våre (Race 2,3 og 4) vært i Hintertux.
Hintertux var ett av to steder i Europa som hadde forhold for skikjøring i høstferien. Her var det utøvere fra mange klubber, samt landslag fra alle verdenshjørner. Vårt eget landslag med flere av våre løpere kom også nedover.
Vårt eget "lag" besto av ca. 20 løpere og 20 foreldre. Våre trenere var Morten Olsen og Tom Knudsen. Det ble rapportert fra høyeste hold, eller høyde om man vil (3250 m) at de første dagene var krevende med nedbør og fuktige forhold. Den siste perioden var bedre med hensyn til vær og føre. Innsatsen var meget bra og humøret var på topp!

NeRo arrangerte videokurs for klubbens foreldre og trenere


11 september holdt NeRo Alpin første del av et videofilmkurs for noen utvalgte foreldre fra de respektive Race gruppene i klubben. Videokurset ble gjennomført med den anerkjente treneren Bjørn Myhre som instruktør og foredragsholder.

Neste del av kurset vil bli gjennomført etter at klubben kommer hjem fra treningssamling i Østerrike i midten av oktober. Da vil man gå igjennom en del video materiell for så å evaluerer å lære mer om hvordan dette kan gjøres på en mest mulig optimal måte. Deretter skal klubben bruke video på en fornuftig måte gjennom hele sesongen til det beste for god læring for utøverne.


Gjennom kjøp av ordinære varer og tjenester. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg i Kortbonus og trekke bankkortet i butikkens betalingsterminal når du handler. En avtalt rabattandel vil deretter tilfalle klubben. Enklere kan det ikke bli. Det er ingen omkostninger for for tjenesten. I første omgang har vi tilknyttet Melby Auto på løsningen. Etter hvert håper vi på flere samarbeidspartnere. Tips oss gjerne dersom du har kjennskap til aktører i næringslivet, eksempelvis dagligvare, sport, restaurant osv. som kunne ha interesse i et slikt samarbeid.

Resultater Åsliafarten 2013 26.01

Julie Bergerud tok en meget god 2. plass i det populære Åsliarennet som ble avholdt 26. januar. I alt var det ca 170 løpere som var påmeldt i de respektive klassene. Silje Haugland tok 3. plassen! I gutter 13-14 år tok Erik Melby en god fjerde plass.
I gutter 15-16 år tok vår egen Kjell Inge Eidsaunet også en sterk andre plass. Vi gratulerer!

Resultater Hurdalsrennet kvalik TL/HL 26.01

Resultater SG Wyller - kvalik LF/HL

Nero Alpin gratulerer!


Nero alpin gratulerer Aksel med gull i Super G i Kitzbuhel. En fantastisk prestasjon!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Gratulerer Adrian Hunshammer med seier i Mr.Volvo.

For flere resulteter av Race2 sine løpere trykk her.

Klubbrenn 2012

Takker alle medlemmer i NeRo for en flott ettermiddag i Nannestad skisenter.

 Resultater finnes her:

nero_klubbrenn_2012_inntil_11.pdf
nero_klubbrenn_2012_rangert.pdf

NeRo Alpin inviterer til NeRo Cup 2013

Lørdag 9. februar - Storslalåm , Søndag 10. februar - Super Kombinasjon

Rennstart: kl. 10:00 lørdag og søndag

Sted: Nannestad skisenter (http://www.skinannestad.no)

Klasser: Jenter og gutter 12 år og yngre (2001-2007)

startnummer: Hentes lagvis fra kl. 08:30 lørdag og søndag.

Besiktigelse:kl. 09:00 - 09:30

Lagledermøte: kl. 09:30 i målområdet

Premiering: Vanlig premiering etter rennslutt. Uavhentede premier blir ikke ettersendt

Portvakter: Alle deltakende klubber må regne med å stille 1-2 personer som portvakter.

Påmeldingfrist: 5. februar 2013, https://minidrett.nif.no/:

Påmeldingsavgiften på kr. 140,- (storslalåm) og/eller kr. 210,- (Super Kombinasjon) bes innbetalt innen 5. februar til konto 1615.06.45550. Husk å merke innbetalingen med navn på løper og klubb. Løperne er ikke endelig påmeldt før påmeldingsavgiften er betalt. Ikke returnerte startnummer belastes deltakers klubb med kr. 500,-.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Resultater Hakkebakkerennet SL 11-12 år 27.01

Maria Solhaug tok en meget sterk 2. plass i rennet! Vi gratulerer!

Resultater Kolsås kvalik HL 27.01

Maria, Håkon og Charlotte vant i Åslia


En fantastisk helg i Nannestad skisenter er over med meget gode resultater for alle våre NeRo løpere. Maria Solhaug vant både lørdagens storslalåm, og søndagens SG i sin klasse.
Håkon Heggen, eller Karsten som han også blir kalt, vant søndagens SG.
Charlotte Moe tok også 1. plasser i sin klasse 14-15 år i både SSL og SG.
Mina Borgen Torgersen tok 2. plassen både i storslalåm og SG i klasse 13-14.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Håkon Heggen tok en meget god 4.plass i SL-kvalik i Kirkerud

Håkon Heggen fikk det endelig til i slalom, denne gangen i Kirkerudbakken. Etter en meget god første omgang hvor kan lå på 3. plass, tok han sikkerheten i høysete i andre omgang, og kjørte inn til 4. plassen! Erik Melby kom inn på en flott 18. plass.
I jenteklassen var Antonie Hunshammer best av våre på en 7. plass. Liv Karin Eidsaunet tok en 14. plass. Vi gratulerer!

Arkiv 2007-2010

23.06.2010
Vårsesongen avsluttes med Motorcross førstkommende lørdag.
3 Juvas samlinger, FIS på Fonna, Turn, Air Track, Gladiators, Rollerblades, Klatring, Edge samling, saltrening…. Vel våren har inneholdt mye. Egentreningsprogrammene deles i disse dager ut, og en god og velfortjent sommerferie venter.
Vi er i ferd med å legge bak oss en vårsesong som det virkelig smaker fugl av. Gruppene har skikkelig trøkk med utrolig godt treningsoppmøte. Det oser av engasjement og kreativitet. Vi avholdt mandag foreldermøter hvor vi gikk igjennom høstens program og detaljer - og vi gleder oss allerede.

Sportslig utvalg i NeRo Alpin ønsker alle foreldre og løpere en god sommer. Følg med på web. Underveis.

sommer
23.06.2010
Stor aktivitet i Race 1

Race 1 gruppen har hatt stor aktivitet på barmark og ski denne våren.

Les mer på gruppesiden.

08.06.2010

Møtested for årsmøte er endret. Vi møtes på "B efalsmessa" på Kjeller.

Kjør til venstre (når du kommer fra E6) i rundkjøringen ved Kjeller base, så første til høyre. Befalsmessa ligger på venstrehånd etter 100 m.

08.06.2010
Aktiviteter fremover:
Motor cross for Race gruppene 26 Juni.
Ønsker du å være med - ta kontakt med din gruppeleder og meld deg på. Det er åpnet for Race 1 - 3 løpere. Påmelding snarest !
ATV

Barmarkstest 27. Juni.
Barmarkstestene kjøres i Kolsås Militærleir 27 Juni og hele dagen går med til å gjennomføre disse testene. Husk at du må være Norsk Stasborger for å entre leieren.
04.06.2010.

Air Track / Turn helg 12+13 Juni - Bingsfossen / Sørumsand.
Race gruppene kjører på videre. Denne helgen står Air Track og Turn på plakaten. Vi samles ved Bingsfossen Ungdomsskole som i fjor hvor Heidi Prestøy og våre tidligere turnere Morten og Sven gjennomfører opplegget sammen med gruppetrenerne. Action og store muligheter


04.06.2010.
Samling med EDGE.

Barmark med Edge folket - Våre Edge gutter over til E-Cup.
Race 2 og 3 løperne vil i helgen delta på en barmarkssamling satt i scene av Edge laget ( som dessverre legges ned ). Våre egen Truls Johansen, var løper på dette laget i fjor. Kommende sesong vil både Iver og Truls representere Norge på E-cup laget. Samlingen vil finne sted ved Holmenkollen og foregår hele dagen både lørdag og søndag. La deg inspirere av noen av de råeste løperne i Norge.

edge

Oppmøte lørdag kl 09:00 i Holmenkollen.
Oppmøte søndag kl 09:40 i Holmenkollen.
28.05.2010

Stor aktivitet i Race gruppene lover godt. Nok en god samling gjennomført.

Da var 2. samling på Juvas denne sesongen et tilbakelagt stadie. En samling som virkelig gav løperne et godt utbytte. Veldig god progresjon hos løperne, noe vi kan glede oss over framover. En stor og god stamme løpere som er med på samlinger og barmark. Race 2 og 3 skal bli og regne med fremover. Race 1 sparket i gang sin samlingssesong også. De har trening og aktiviteter stående på programmet i tiden som kommer. Et nytt og ivrig miljø ser ut til å se dagens lys, med mange gode skiløpere.

Samling Nr 3 er rett rundt hjørnet, men før det skal vi ha noen uker med mye aktivitet og en god barmarksperiode. Turnhelg, survivalcamp, motorcross og sommerfest skal gjennomføres for Race 1, 2 og 3. Barmarkstest kjøres rett i etterkant av den 3 samlingen på snø.

Her er bilder fra klatreparken.

Video 1

Video 2

Video 3

23.05.2010

Dag 2 på samlingen

Dagen i dag ble litt endret ift planene siden føret og været ikke viste seg fra sin beste side. Vi kjørte på ski med øvelser frem til kl 13:00 så stakk vi til Lom og trente barmark i stedet. Her var det full fart med Nero ball, en egen form for "fotball" hvor eneste regel er at det finnes ingen regler. Det ble også kjørt ett par 1 spretten og "sviræv" på de som ble slått ut. Sondre merker nok dette utover kvelden...
Litt mage og ryggøvelser avsluttet dagen i Lom.
Tilbake på Raubergstulen kastet barna seg på hinderløypa som en naturlig avsluttning på dagens trening.


barmarkJuvass
Her er gjengen i gang med ryggøvelser, overvåket av Tom og Petter.

mageryggJuvass
"NeRo Ball"

22.05.2010

2. Juvass samling i gang

I dag har vi startet vår andre samling på Juvass. Her er "hele Nero" samlet med alt fra Race 1 til gutta i World Cup.

Her er gjengen fra "2020 Korset"

2020korset

I dag ble det bilder med Aksel og Truls, i morgen får vi kanskje utfordre dem i løypa :-)

Her er flere bilder fra i dag.
20.05.2010
1 juvas tur tilbakelagt.
Race 3 startet sin "skisesong" åpningshelgen på Juvas. Mye nytt utstyr skulle kjøres inn og testes og tilpasses.
4 dager med Basic trening og veldig mange repetisjoner gav løperne bra progresjon. En nyttig oppladning til pinsehelgas tur. Det viste seg bra og få "unna" dagene med tilvenning og tilpassing nå og løpere og foreldre fikk anledning til å foreta ytterligere justeringer på støvler etc. Det gir oss muligheten og bruke tiden i sommer til KUN trening og med fokus på de områdene vi har størst utbytte av å jobbe med.
Pinse helgen reiser race 1, 2 og 3 opp på Breen.

JuvassMai2010løpere
(Sondre var ikke kommet opp da bildet ble tatt)
Her er flere bilder.

12.05.2010

Årsmøte 2010

Nero Alpin avholder årsmøte på Brånås skole Tirsdag 15 Juni kl 17:30

Innklalling kommer.
07.05.2010.
Race 3 Reiser til Juvas 12 mai.

Juvass
Da sparker Race 3 i gang sommerski-perioden med tur til Juvas.
12-16 mai 2010 smetter vi opp på breen og rigger oss til med utstyr som skal være på breen resten av sommeren.
Flere alpinsentre har fremdeles åpent, men vi velger å opprettholde vår booking.
Vi ser frem til godt med armslag uten salting og heiskø.
Samlingen etterfølges av ny tur i Pinsen, da reiser Race 1, 2 og 3 opp.
03.05.2010

Årets siste renn.

Adrian og Antonie

2 NeRo løpere Antonie, Race 2 og Adrian Race 1 deltok på Filefjell. Antonie viste gode takter med 3 pallplasseringer og en 2 plass sammenlagt. ( 3plass i SG, 2 - ssl og 2 - SL) Adrian leverte topp tider alle dager og gjorde en meget bra figur. Resultater kommer etter hvert.

29.04.2010.
KICK OFF - 2010-11. OSLO GLADIATORS.Oslo Gladiators var arena da NeRo Race 2 sammen med noen av Race 3 løperne sparket i gang
Sesongen 2010-11.
Sumo bryting, Boksing, bullriding og vennskaplig kappestrid stod på menyen.
Dette var første ledd i en serie happeninger der miljø og relasjonsbygging er bakenforliggende tema.
God rekruttering har gitt oss større grupper med løpere som allerede presterer meget godt. Målet er å lage de beste lagene, med de beste miljøene - og det råeste trøkket. Skal vi få til det - må vi ha gode eelasjoner til hverandre. Miljøene skal sveises sammen og jobbe som lag. Neste Team Building happening er i slutten av mai.
Race 1 har sin kick off i begynnelsen av mai og da har vi 35 Race løpere i gang foran denne sesongen.


Her er flere bilder.

4 dager Fartsfylt trening på Hovden.

Hovden

I samarbeid med Hovden og Hans Blattmann gjennomførte Race 1, 2 og 3 en 4 dager lang samling.

I samme trase som Hovden i farta gikk, vi fikk også besøk av løpere fra skigymnaset noe de yngre synes var stas.

Til sammen fikk vi 4 dager i solen med aldeles optimale forhold. Maken til tilrettelegging

skal man lete lenge etter. I En trase på 1700 meter fikk løperne boltre seg og den høyeste hastigheten på 110 km/t stod HSG løper Espen Skåningsrud for. Løperne viste meget god progresjon og Robin stod for 98 km/t med Jesper rett bak, med 95 km/t. Treningsdagene bestod i SG økt fra kl 08:00 - til 11:00. Hver løpere fikk ca 11-12 turer i den lange løypa. Etter en pause i Klubbhuset til hovden sportsklubb, ventet 2 stk. SSL økter i Skigymnasets trase. Det hersker liten tvil om at dette må gjentas.
Tusen takk til Hovden og Hans Blattmann for en flott samling.

Flott innsats i kretskarusellrenn i Hurdal

Det ble en lang og hyggelig søndag for alle Nero-alpinister som deltok i kretskarusellrenn i Hurdal søndag den 21. mars.

Godt humør og skiglede blant alle!Resultater her (10 år og yngre)
Resultater her (11 år)

15.03.2010

Til Minne om Hilde Hjelmfoss
03/10/1960 - 07/03/2010

Mandag 8. mars 2010 fikk vi den triste beskjeden om at et av NeRo Alpin sine medlemmer hadde gått bort søndag kveld.

Hilde Hjelmfoss hadde da i et år kjempet en hard kamp mot kreften.

Mange av oss kjente Hilde godt i gjennom mange år som engasjert mamma, og tilrettelegger på mang en skisamling, sist til Hintertux høsten 2009.

Hilde fungerte også en tid som leder i klubben. Hun fikk vervet i en krevende omstillingsperiode hvor en ny kurs skulle stakes ut. Hennes engasjement og iver la mye av grunnlaget for den skiklubben vi kjenner i dag. Vi som medlemmer i NeRo Alpin høster i dag frukter av hennes arbeide i forbindelse med denne omstillingen, og nyter godt av de mange trøkkene hun tok, for at våre barn skulle ha gode rammevilkår for å drive idretten sin.

Hilde tro alltid til om noe skulle gjøres, og hadde kunnskaper vi dro nytte av når reiser skulle planlegges, og gjennomføres både her hjemme og i Østerrike.

Vi vil huske Hilde for sitt lune humør og gode replikk, hennes hjelpsomhet og omtanke. Vi vil savne og ha Hilde i "gjengen" og vil ta vare på de gode minnene vi har sammen, og den gleden vi har delt sammen med og for våre barn i denne tiden.

Våre tanker går nå til Inge og Magnus og deres familie.

På vegne av Race 3 og alle Nero venner.

19.02.2010

Aksel vinner gull i SG !Aksel Lund Svindal, Nero Alpin vinner OL gullet i SG.

Vi gratulerer Aksel med OL gull i SG og sølv i utfor.

Etter en fantastisk omgang vinner Aksel gullet i SG med 28 hundredeler.

VG: http://www.vg.no/sport/ol/2010/artikkel.php?artid=581931
NRK: http://www.nrksport.no/meisterskap/vancouver_2010/1.7003800
14.02.2010
Skiglede og gode prestasjoner under NeRo Cup 2010


Et flott gjennomført alpinarrangement som gikk over 3 dager viser at det er mange gode alpinister og engasjerte alpinforeldre i Oslo og Akershus. Det ble konkurrert i klassene 8 år og yngre, 9 år, 10 år og 11 år.

Det er fjerde året på rad at NeRo (Nedre Romerike Alpinklubb) arrangerer dette tradisjonsrike arrangementet i Nannestad Skisenter. Klubben har utøvere fra hele Romerike og er kjent for sitt gode miljø og satsing på de som ønsker å konkurrere profesjonelt. I tillegg har klubben en stor rekruttgruppe (5 til 8 år) og en gruppe kalt Ski4Fun med mål om å øke skiglede og skape miljø for de som ønsker å bli bedre på ski.


I tre dager til ende med start 12. februar til søndag 14. februar
På fredag ble det arrangert SL med 100 deltagere til start. På lørdag var det SSL med 111 deltagere og søndagen ble avsluttet med SG med 96 deltagere.


I 11 årsklassen er det rangering og der ble det også kåret sammenlagt vinnere. Flotte premier og meget gode tider ga utøverne ytterligere motivasjon og glede over å stå på ski.

NeRo stilte med "hele klubben" og viser at vi har mange gode talenter i alle aldersklasser. Det ble seier til Robin Riise Tallaksen i 11 års klassen i SG på søndag og en tredjeplass totalt. Johannes Uthaug tok en fin fjerdeplass tett på ledelsen i søndagens renn og endte opp på en fjerdeplass sammenlagt.

I jenter klasse 11 år tok Silje Haugland en flott fjerdeplass i tøff konkurranse etterfulgt av Antoine Hundshammer på en femteplass i søndagens SG renn. Sammenlagt kom Antoine Minde Hunshammer på en velfortjent fjerdeplass etterfulgt av Silje Gandborg Haugland på en femteplass.

Resultater og bilder fra arrangementet finner du her

NeRo Cup 2010 ble et vellykket og bra gjennomført arrangement med mange skiglade barn som hadde det gøy i bakken.

Vi gleder oss til fortsettelsen i NeRo Cup 2011:)Topptider på rekruttene i karusellrenn i Åslia

En flott og motivert rekruttgjeng på 9 stykker deltok på renn i Åslia lørdag den 30. januar. Alle kjørte inn til gode tider. Samtlige fikk oppleve heiarop og tok stolt imot premie fra Nannestad Alpint som var arrangør av rennet. Hipp hipp hurra til alle som var med:)


karusellrenn2010

27.01.10

Skiskole i Nylendlia.

Det arrangere 2 skiskolehelger i Nylendlia i ett samarbeid mellom Nero Alpin og Strømmen og Lillestrøm Skiklubb.

Kurstider
Kurs 1: 29.-31. januar, fredag kl 18-20, lørdag og søndag kl 10-13
Kurs 2: 5.-7. februar, fredag kl 18-20, lørdag og søndag kl 10-13

Se vedlegg for mer info
Spente rekrutter debuterer i Hakkebakkerennet 2010

Det var en rekruttgjeng med sommerfugler i magen som deltok for første gang i et renn lørdag den 23. januar i Varingskollen. Opplevelsen ble veldig positiv for alle. Alle gjennomførte kjempebra og forbedret tidene sine i andre omgang. Gratulerer med god innsats til Dina Arntzen, Thorbjørn og Joanna Kamer- Smits og Sondre Uthaug.


Resultater her

Sondre Uthaug i aksjon
24.01.10

Flott innsats i Åsliafarten 2010

Åsliafarten_2010

Nero deltok med mange løpere som presterte meget godt i dagens Åsliafart i SG.
Se link under for resultater

Resultater
23.01.10

Speed4Kids i Åslia

speed4kids

Kvitfjell Racecamps (www.kvitfjellracecamps.no) arrangerte lørdag Speed4Kids SG trening i Åslia. På samlingen deltok det 47 barn fra mange klubber.
NeRo deltok med flere løpere og tilbakemeldingene har vært meget gode. Vi gleder oss allerede ttil neste camp.
20.01.10

Meena Grepp på 2. plass i SL.Meena fortsetter å kjøre godt.
I dag tok hun nok en flott plassering da hun kjørte inn til 2. plass i kvallikrennet for HL 14-15 år i Kirkerud. Hun var bare 6 hundredeler bak 1. plassen. Våre løpere i gutteklassen kjørte desverre ut, men det kommer flere sjanser.


Resultater.

16.02.2010

Rælingenspretten 2010.

NeRo deltok med flere løpere i SSL rennet i Rælingenspretten i dag.
Etter hva som meldes var det et flott arrangement med mye god kjøring. Våre løperne gjorde en god innsats.
I Gutter kl 11 år fikk Robin en 10. plass og Johannes en 12. plass


Våre fornøyde løpere: Elias, Theo, Vermund, Robin, Johannes, Nicolai og Tim.
16.02.2010
Meena Grepp på 3. plass i SL i E-CO alpincup.Etter en første omgang som hun selv ikke var helt fornøyd med klinket hun til i 2. omgang og avanserte fra en 5. til 3. plass. Da er det morgendagens SSL som avgjør om hun kvalifiserer seg til Topolino.

E-CO Alpincup er kvalikrenn for den 49. utgaven av Trofeo Topolino, et internasjonalt barneskirenn som arrangeres i Valsugana-Panarotta i Italia 5. og 6. mars 2010.

Vi heier på deg!


15.01.2010
Da er sidene for NeRo Cup 2010 lagt opp og påmelding er klar på http://www.paamelding.no/

NeRo Alpin inviterer igjen til tradisjonelle NeRo Cup.
NeRo Alpin gjenntar suksessen fra tidligere sesonger og inviterer alle barn i klassene
8 år og yngre - 11 år, til cup i Nannestad skisenter Åslia 12-14. februar 2010.

Programmet er som tidligere:

Fredag 12. februar kl 18:00, SL
Lørdag 13. februar kl 10:00, SSL
Søndag 14. februar kl 11:00, Fart

Det kåres som vanlig sammenlagtvinner i klassen 11 år.

Program finner dere øverst på siden under NeRo Cup.


18.11.2009
KRC Kvitfjell Race Camps 21-22 November

Til helgen er det ny racecamp på Kvitfjell.
Denne helgen reiser løpere fra 10 - 13 år og vi håper på gode forhold og godt treningsutbytte :-)

Fokus denne helgen er SSL. Ta med SL ski i tillfelle været skulle tilsi at vi må endre planer.

Info: www.kvitfjellracecamps.no

16.10.2009
Samling i Hintertux 9 - 18 Oktober


Da kommer det noen bilder fra oss i TUX


02.10.2009
Samling på Juvass02-04.10.2009

Da var første dag av samlingen på Juvass ferdig med knall vær og perfekte snøforhold. Her har det vært løpere fra tre av gruppene i klubben, R1 - R3.

Her er bilder fra treningen.


02.09.2009

Air Track 25.08.2009

Da var de 4 første kveldene med Air Track / Turn gjennomført. Heidi Prestøy guidet løperne igjennom aktiviteten på Sørumsand. Treningen er særdeles gunstig for løperne våre og vi forsøker å sette opp en serie utover høsten. Treningen gjennomføres av Gruppene Race1 til 3. Får vi satt av en rekruttkveld vil vi se på det og.

Her er bilder

31.08.2009

Treningstider barmark i høst.

Treningstidene for gruppene vil fremover være ihht tabellen under. I tillegg vil det bli sendt ut treningsmailer når det er endringer fra denne planen.

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag


18:00-20:00 Sten Tærud INNE18:00-20:00 Sten Tærud INNE
18:00 - 20:00 Sten Tærud UTE18:00-20:00 UTE sted varierer 18:00-20:00 UTE sted varierer 18:00-20:00 Av og til sammen med R1 UTE (ikke fast treningsdag) 18:00-20:00 Sten tærud INNE, felles


18:00-20:00 UTE sted varierer 18:00-20:00 UTE. Sted varierer Avancia styrke 18:00-20:00 Sten tærud INNE, felles Avancia styrke Avancia styrke Avancia styrke

26.09.2009

Survival Camp 2009.

Da har årets Survival Camp gått over i historien. Været viste seg fra sin absolutt beste side denne helgen og satte sitt preg på en flott opplevelse.

Løperne gjennomførte i alt 10 oppgaver hvorav første bestod i å bygge en kjerre, som laget skulle bruke videre til transport og som det skulle vise seg også skulle benyttes som båt. :-) 1,1 mil med løping oppover (stort sett hele tiden) i Romeriksåsen kun avbrutt av orientering i skogen etter quiz bokstaver og ulike mentale prøvelse underveis.

Vel oppe på platået måtte løperne bygge om kjerra til en flåte som skulle brukes til å krysse et sund i Storøyungen. Her ble det mye latter :-) .

Formålet med campen er å styrke samholdet i klubben, jobbe i team og forstå verdien av og backe hverandre opp gjennom samarbeide. Selv om vi driver individuell idrett så har gruppene mye å hente på å jobbe som lag. Her har alpine miljøer MYE å lære. Lykkes en - trekkes flere gjerne med, men da må forståelsen være klar både i gruppe og hos hver enkelt.

Fiskekonkurranse, Sports/klubbquiz, Bygging av leir og rigging av selvbygd utedo med mer utgjorde noen av de ulike oppgavene. Løpere i alder fra Race 1 og opp til Race 3 deltok på blandede lag der alle ble godt kjent. Kvelden ble som seg hør og bør avsluttet rundt bålet med grilling av pølser og et par spøkelseshistorier… :-)

Så ser vi frem til neste års camp.

Her er bilder

18.06.2009

Hintertux 9-18. Oktober 09.

Da er hotell reservert for treningssamlingen vår i Hintertux i Oktober.

Vi skal bo på hotell Persal i Finkenberg. Dette er ca 15 minutters kjøring fra skianlegget.

Her er link til hotellet, www.persal.at

Om der er noen som ikke har meldt seg på enda og ønsker å være med ta kontakt med Irene Haugen Veisten irene.veisten@totaltek.no for å sjekke om det finns ledige plasser. Husk å bestille flybilletter og evt leiebil selv.

Her kommer vi helt sikkert å få flotte dager på ski med masse trening og fine sosiale kvelder med god mat og kanskje litt behandling :-).

18.06.2009

Blogg på NeRo sidene.

Da er det lagt inn funksjon for blogg på våre hjemmesider. Link finner dere på øverste linje. Da er det bare å ta dette i bruk :-)

04.06.2009

Husebymarkedet 6-7 Juni, nye løpere til klubben

Nero Alpin deltar i år på Husebymarkedet med egen stand. Her vil vi demonstrere litt av vårt treningsopplegg og håper med dette å rekruttere flere løpere til klubben. Vi har allerede nå fått noen nye løpere til klubben som alle ønskes hjertelig velkommen.

Alle løpere og foreldre oppfordres til å komme innom standen vår for å hjelpe til disse dager.

Lørdag 11:00 - 16:00 og Søndag 12:00 - 16:00.

Her er bilder

04.06.2009

Barmarkstreningene har startet.

Gruppene er nå godt i gang med barmarkstreningen sin fra Race 1 - 3 . Vi kan glede oss over litt flere løpere kommende år i alle gruppene. At Race 1 vokser er et godt tegn for miljøet videre. Race 2 får også tilsig av ivrige løpere som søker trøkk i sitt treningsmiljø. Race 3 har gått igjennom en runde på Avancia der de har hatt fysiske tester som danner grunnlaget for styrkedelen i sitt opplegg. Avancia har stått for dette sammen med trenerne.

2 samlinger er også tilbakelagt og en ny står for døren i Juni før en heftig barmarksperiode tar oss inn i sommeren.

Bilder fra Race 1 finner dere her

04.06.2009

Foreldremøter i gruppene er avholdt.

Gruppene har nå avholdt sine møter som forberedelse for sesongen 2009/10. De har også valgt sine representanter til styret.

19.05.2009

Årsmøte avholdes tirsdag 16 juni 2009

Sted: Gjellerås skole, Skjetten

Tid: 18.00 - 20.30


Nødvendige sakspapirer vil bli lagt ut 2 uker før møtet

Agenda: Vi følger agenda som er standard i følge Norges Skiforbunds lover og retningslinjer

Ytterligere saker eller forslag til behandling bes sendes styret senest 2 uker før årsmøtet.

Vennligst kontakt gruppeleder eller styret@neroalpin.no om det er ytterligere spørsmål i forbindelse med årsmøtet.

Regnskapet finner du her

Velkommen

Styret


06.05.2009

Minneord om Pella

Per Egil Refsnes
23/11/54 - 01/05/09

Det var med sjokk og dyp sorg vi fikk beskjeden om Pellas tragiske ulykke. Det er vanskelig å fatte at Pella ikke er blant oss lenger. Våre tanker og vår medfølelse går til Kari Anne, Glenn, Bo og Chris.

Pella var en viktig person i NeRo, og i kraft av sin kompetanse og sin personlighet var han en svært avholdt trener, en viktig del i støtteapparatet i klubben og ikke minst en god, trygg og støttende far.

De fleste husker Pella som en person som med sitt lune smil, alltid trakk fram det gode, - også i de vanskelige situasjonene. Når vi andre hadde vanskelig for å se noe positivt og kanskje var litt deppa, hadde Pella en egen evne til å se det hele med et humoristisk blikk. Det lå alltid en forløsende replikk på lur.

Alle gledet seg til å trene med Pella. Han åpnet dørene til fantastiske treninger bl.a. på Toppidrettssenteret og Lørenskog videregående skole. Våre løpere fikk den aller beste veiledningen på barmarkstreningene med ham. I bakken var det veldig enkelt å spørre Pella om å ta de tyngste takene. Han var jo sterkest av oss, - og han sa aldri nei. Det blir helt umulig å fylle tomrommet etter Pella. Han var en bauta av kunnskap og vennlighet og vil bli dypt savnet.


Vi kondolerer!

- skrevet av Kjetil og John Arne på vegne av NeRo Alpin

22.04.2009

Vi gratulerer Iver Bjerkestrand med Kongepokalen i alpint!

Iver fikk kongepokalen etter seier i NM SSL rennet som ble flyttett til Geilo (fra Oppdal). Ivar vant rennent foran Kjetil Jansrud, og Aksel, som kom på 3 plass!Les mer om rennet og kongepokalen her

NeRo Alpin gratulerer!

26.03.2009

Dagen for klubbrennet i Åslia opprant med de få kuldegradene vi trengte. Bakken var nypreppet og løypa hard og fin.

Det var mange spente både små og store som gledet seg til rennet. Spesielt mange av pappaene hadde meldt seg på i år, men også noen tøffe mammaer.

Stor stas var det også da slitne unger fikk seg en pølse eller 2 ved grillen etterpå.

Premieutdelingen var selvfølgelig også helt topp, mange stolte blide unger og foreldre.

Alt i alt en VELLYKKET dag!

Her finner du: resultater 10 år og yngre - 11 år og eldre - bilder fra rennet

23.03.2009
Det er klubbrenn nå på onsdag med oppmøte kl.18.00 i Åslia. Egen fordreklasse + trenerklasse.
Det vil bli satt opp grill så ta med grillmat og drikke.

21.03.2009
Meena, Nicolai og Patrick er på Hovedlandsfinalen, og sendte rapporter hit

15.03.2009

Vi gratulerer alle Nero løperne som deltok i Åslia Farten

Morten med 1 og 2 plass, Ninni med 2 og 3 og Martin Bednar med 3 plass lørdag. Christian Berg leverte også godt med 7. og 9. plass. Jesper i gutter 9 år kjørte også veldig bra begge dager. Flott levert gutter og jenta - Selv om NeRo stilte med få løpere satte dere preg på helgen."


Se bilder fra rennhelgen her14.03.2009
Vi gratulerer Aksel Lund Svindal med sammenlagtseieren i verdenscupen .2009. Seieren kom etter at Raich bommet i årets siste SL renn, og dermed var Aksel 2 poeng foran ham totalt. 'Det var en litt rar følelse å vinne på denne måten. Jeg liker jo best å vinne når jeg kjører selv' sier Aksel til rb.noNeRo Alpin er stolte av å ha verdens beste alpinist i klubben, og her hyller legedene Aksel.

VI GRATULERER!
12.03.2009
Vi gratulerer Aksel Lund Svindal med sammenlagtseieren i Super G Cupen.2009. Seieren kom etter dagens 2 plass i Åre. Aksel leder nå WC og er nå 102 poeng foran Raich. Vi venter i spenning på de 2 avsluttende rennnen i årets verdenscupfinale, og ønsker Aksel LYKKE TIL!

Les mer her

NeRo Alpin gratulerer!
11.03.2009
Vi gratulerer Aksel Lund Svindal med dagens dagens UTFOR seier i Åre. Seieren kom i årets verdenscupfinale, og Aksel leder nå sammenlagt med 70 poeng. les mer her

NeRo Alpin gratulerer!
08.03.2009
Tobias Knudsen vant SSL rennet i Trollvann i dag

Nero Alpin Gratulerer!

Resultater finner du her
08.03.2009
Bra innsats i denne siste kvalik helgen. NeRo løperne sanket både lørdag og søndag godt med poeng i helgen kval. Renn. Lørdag var det SL i Kolsås for HL gjengen og LF løperne SSL i varing. Dagen derpå var det motsatt. Søndag kjørte 3 NeRo løpere seg inn i topp 10 i Varingskollen. Meena og Patrick nr 9 og Nico nr 10. Ninni fulgte opp med en god 16 plass.

Med Søndagens gode resultater er Meena, Patrick og Nicolai klare for Finalen på Bjorli. NeRo Alpin gratulerer med god innsats og ønsker god tur og lykke til.

Uttaket finner du her
08.03.2009
Morten Ro - leverte igjen som eneste NeRo løper i Grefsen. Morten står nå på reserve lista og med litt tur så kan det hende han kan reise "hjem" til slekta på Mo og hilse på under landsfinalen. Bra levert Morten som er første reis gutt dette året.

Uttaket finner du her
01.03.2009
Morten Ro hadde to gode omganger SSL kvalikk i Krydsby, som til slutt gav han en flott 9 plass, og mange kvalkikpoeng.

Resulltater

NeRo Alpin gratulerer!
20.02.2009
NeRo Alpin har hatt SL samling i Hurdal i dag, blider finner du her
09.02.2009
Knall prestasjon av Aksel Lund Svindal i WM. Han vant kombinasjonsutfor rennet, og med en fantastisk SL omgang, ble han VERDENSMESTER!

Vi gratulerer!

Les mer, og se innslag fra rennet på NRK's sider!
08.02.2009
Meena Grepp sanket mange poeng, med sin 5 plass lørdag, og 7 plass søndag, under helgen SG kvalikkrenn på Kvitfjell. også andre neroløpere presterte bra, se resultater her

Vi gratulerer!
07.02.2009
Vi gratulerer Tobias Knudsen (G11) med seier i dagens Bendit SSL renn i Oppdal.

Resultater finner du her

Her finner du bilder
01.02.2009
Flere løpere i NeRo Alpin markerte seg i dagens SSL renn (Hakkebakkerennet) i Varingskollen.

i G11 Var Tobias Knudsen raskest, og besøkte toppen av pallen for 3 gang i år.

I gutter 9 år var Jesper Syrrist Knudsen raskest. og i 10 års klassene var Silje G. Haugland raskes blant jentene, mens Robin T. Riise var raskest i gutteklassen.

Vi gratulerer med flott innsats!
26.01.2009
Vi gratulerer Mille Richardsen fra Stabæk og Markus Stensby fra Ullensaker
med sammenlagtseieren i 11 års klassen på NERO CUP 2009!
De på sammenlagt pallen G11, er
1: Markus Stensby, Ullensaker
2: Elias Norum, Heming
3: Tobias Knudsen, NeRo Alpin
25.01.2009
NERO CUP 2009 ble denne helgen gjennomført i Nannestad Skisenter. Vi fikk mange positive tilbakemeldinger om arrangementet, og vi kan være stolte av det vi fikk til! Mange skal takkes, spesielt Stig og Tommy som håndterte Microgate timeren uten synlige feil, samt Terje Linge, som steppet inn som speaker i 12'te time! Sekretariatet fungerte fint, og løypemannskapet gjorde sitt beste for at rennene ble vellykket (på tross av mye snø og vind!).

Selv om Tobias Knudsen (G11) ble disket på fredagens SL renn, kom han på 3 plass sammenlagt. Dette skyldes hans 2 andreplasser i påfølgende SSL og SG renn!

Flere andre NeRo løpere bemerket seg med gode plasseringer, for eksempel var Jesper S knudsen (G9) raskest alle 3 dager, og Adrian Minde Hunshammer (G8) var raskest i sin klasse (SG rennet søndag!)

Resultater og bilder ligger på www.nerocup.neroalpin.no.

NeRo Alpin gratulerer!
18.01.2008
Vi gratulerer Tobias Knudsen (G11) med førsteplassen i Åsliafarten 2008. Rennet gikk i SG, og Tobias debuterte på sine splitter nye SG ski.

Resultater 11 år og eldre
Resultater 9 og 10 år
16.12.2008

AKERSHUS IDRETTSKRETS TRENGER HJELP FRA DERE

For at Idrettskretsen skal bli enda bedre på å tilrettelegge for aktivitet, ønsker AIK å bruke litt av Akershus' idrettslagsmedlemmers tid. Undersøkelsen er frivillig og kun for beboere i Akershus, eller for folk som er medlem av et idrettslag i Akershus.

Når Idrettskretsens visjon er å skape Idrett for alle i Akershus, må den også få innspill fra personer som ikke er medlemmer i et idrettslag. Undersøkningen nås via hjemmesiden til Akershus Idrettskrets (www.idrett.no/akershus)
14.12.2008
NeRo Alpin gratulerer Tobias Knudsen med 1 og 3 plass på Gålårennet 2008. Han tok første plass i SL og 3 plass i SSL. Tobias konkurrerer i Gutter 11.

Resultater 11 år og eldre
Resultater 10 år og yngre
07.12.2008
Vi i NeRo Alpin gratulerer Aksel med 3 plassen i SSL, nok en kjempeplassering i Beaver Creek,

NRK.no har laget en oppsummeringsside for Aksels prestasjoner i helga, se siden her

VG Nett skriver etter SSL rennet: BEAVER CREEK: Aksel Lund Svindal klarte ikke å følge opp helgens to seiere i ulykkesbakken søndag kveld, men imponerte igjen med nok en pallplassering.

Les hele saken

06.12.2008
Aksel Lund Svindal, vant like godt SG rennet i Beaver Creek også, vi gratulerer.

Se NRK.no sitt samedrag fra Rennet her

Les Svindal vant igjen i Aftenposten
Dagbladet skriver Søvnløs Svindal knuste konkurrentene i super-G
Lund Svindal vant - igjen! konstanteres av VG
Søvnløs mellom seirene skriver RB.no
05.12.2008
Mens mange håpefulle NeRo alpinister var på vei i bil til Kvitfjell for deltagelse på treniingssamling i regi av Kvitfjell RaceCamsp's, gjorde Aksel et smått FANTASTISK comeback, da han i dag smalt til ned Birds of Pray løypa i Beaver Creek. Det er dag nesten nøyaktig 1 år siden han falt på Golden Eagle hoppet i løypa, og i dag vant han utfor rennet der!

FANTASTISK AKSEL!

Alle vi i NeRo Alpin gratulerer deg med denne triumfen!

Les hva feks Burre og Kjus skriver om Aksels prestasjon her

Se vinnerløpet til Aksel her
mer hos VG her

mer hos Dagbladet her
mer hos RB her
mer hos Aftenposten her


10.11.2008

Iver Kristian Bjerkestrand (21) kjørte ut i Sölden, men får en ny sjanse i slalåmpremieren i finske Levi søndag sammen med sju andre norske alpinister. (mer om saken trykk her)

NeRo har nok en gang, 2 løpere på WC start, vi ønsker lykke til!

19.10.2008

Spennende WC åpning i vente. At Aksel er på vei tilbake i toppform, er noe alle skiintresserte venter spent på. I tillegg har Iver Bjerkestrand overbevist på trening i høst, og er også tatt ut til å representere Norge i årets storslalåmåpning i Sølden. Det betyr at 2 av 4 norske landslagsløpere er NeRo løpere, supert! Les mer hos NRK her, og hos RB.no her

Vi gratulerer og ønsker begge NeRo gutta lykke til

14.10.2008
Race 3 har kommet tilbake fra Juvaas og gode forhold der. Der kunne de se at Ida Dillingøen trente med EuropaCup laget, og du kan lese her at Aksel Lund Svindal har trent med Iver Bjerkestrand i mellomeuropa!

18.09.2008
Løperne i Race 1 og 2 er godt i gang med oppkjøringen til en ny sesong, i disse dager trener vi barmark for fult med stor innsats fra alle ungene. I den siste tiden har kondisjon, ballanse og koordinasjon stått på programmet med god fremgang i prestasjonene. Ungene i denne gruppa stortrives om dagen og ser virkelig frem til neste samling på snø som blir på Juvass fra den 1 - 5 oktober i regi av Kvitfjell Racecamps. Har du lyst til og se noen bilder av våre siste treninger så finner du disse her

Kanskje har du stått litt på ski fra før og ønsker og bli med på mye morro. Ikke vent med og ta kontakt vi har plass til flere aktive barn.. Trykk her og ta kontakt med gruppeansvarlig for og få mere info om når og hvor vi trener.

12.09.2008
Rekrutteringsgruppa er i gang med treninger: 25 løpere Pt. og et stadig økende ant. Små alpinister finner sitt ski tilbud i NeRo alpin. Et rekruttering skriv går i disse dager ut i vårt nærmiljø. Vi har en avtale med skiskolen i Åslia som sikrer de som er helt i startgropa et meget godt skiskole tilbud før de kommer inn i de aktive gruppene. Har du spørsmål rundt rekrutteringen - ta kontakt med - Stig Buseth
11.09.2008
Årsmøte avviklet i går på Skedsmo samfunnshus - på Skedsmokorset. Klubben har det tilsynelatende "godt", med vekst i forhold til ant. Medlemmer og aktive løpere. God rekruttering i klubben viser at vi er på rett vei. Det har kommet nye fjes inn i alle grupper som har sitt daglige virke i klubbens aktiviteter. Vi takker styret i klubben for alt arbeide som er lagt ned blant annet i forbindelse med bortfall av inntekter - det lover godt for klubben vår.
01.09.2008
Aksel Lund Svindal imponerer. Alpinstjernen er på full fart tilbake etter det lange skadeavbrekket. Les mer på RB.NO
26.08.2008

Mens folk flest nyter den siste sommervarmen, er Aksel Lund Svindal allerede i vinterland. Det norske alpinesset forbereder seg til sesongen sammen med alpinlandslaget i New Zealand.

Les mer på RB.NO

20.08.2008
Det er ikke toppfart akkurat, men det funker ganske bra, sier Aksel Lund Svindal. Han er på New Zealand og kjører allerede styggfort. Les mer i Aftenposten

Hurdalsrennet AL Lørdag 28. januar 2012

Ullensaker skiklubb arrangerte SSL kvalik renn for TL i Hurdal. Beste Nero løper i G12-13 var Håkon Heggen på en meget sterk 8. plass. Jesper Syrrist Knudsen fulgte opp med en god 10. plass. I jenteklassen J12-13 fikk Antonie Minde Hundshammer også en meget god 8. plass. Liv Karin Eidsaunet fulgte opp med en fin fin 10. plass.
I jenter 14-15 år kom Hanna Asphaug inn på en 8. plass.
Vi gratulerer!

Klubbrennet ble arrangert mandag 24. mars i Nannestad skisenter


Glade barn, og innbitte voksne samlet seg i Nannestad skisenter til det årlige klubbrennet. Det ble servert pølser, brus, hamburgere til alle glade alpinister.

Ett flott arrangement med mange nye klubbmestrere. :)

______________________________________

Wittenburg i høstferien

Race 3 og 4 trente 4 dager innendørs i Wittenburg. Treningen besto av slalåm drill og løypekjøring. En meget effektiv treningssamling.

Barmarkstrening med Iver


Grunnet stort snøfall i Sølden brukte løperne onsdagen til å gjøre lekser, samt kjøre en økt barmark sammen med Iver Bjerkestrand.

NeRo Cup 2016


Da er NeRo Cup 2016 historie. Mange flinke barn som kjørte veldig bra.
På siden for resultatservice og NeRo Cup finner dere mere informasjon fra helgens arrangement. Vi håper å se dere tilbake hos oss i Nannestad Skisenter neste år!

Patrick Veisten vant 2 FIS SSL renn på to dager

7. og 8. desember 2015 vant Patrick Storslalåm FIS renn i Hemsedal.
Gratulerer til Patrick med fantastisk bra kjøring! Vi er imponert hvordan du har kommet tilbake etter korsbånd skader i begge knær!

NeRo Edge og Hangarounds - barmarkshelg, 17.-18. oktober

Lørdag kjørte NeRo Edge og Hangarounds en meget god barmarksdag ved Nordbytjernet på Jessheim, samt inne i Hoppensprett-hallen. Søndag var gjengen samlet i skøytehallen.

Hovedlandsfinalen på Bjorli 2016


Hovedlandsfinalen på Bjorli er nå historie. Nero Alpin stilte med 4 alpinister i alle klasser. Utfor, Super G, Super Kombi, storslalåm og slalåm. Fra vår klubb stilte for Akershus skikrets Oscar Nitteberg, Jonas Buer, Vermund Østby og Casper Pettersen. Nero hadde også med seg Martin Fjeldberg som en av kretsens trener.
Jonas Buer ble vår beste mann under lekene. Han fikk en meget sterk 6. plass i utfor. Nero Alpin gratulerer!

Løpernes beste plasseringer ble som følger:
Oscar Nitteberg´s beste plassering ble i Super G med en 18 plass, Jonas Buer fikk en 6. plass i utfor. Vermund Østby fikk en 20. plass i super kombi. Casper Pettersen var dessverre syk under finalen, og stilte ikke opp i alle grenene.
Hovedlandsfinalen samler ca 130 løpere til start, så guttenes resultater sett i denne sammenheng er meget gode.
Gratulerer alle sammen med resultatene!

Link til resultater:
http://www.raumaalpin.no/p/19748/resultater

Side 1 av 4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 2 av 4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 3 av 4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 4 av 4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kvitfjellsamling 13. - 14. november

Race 1 har vært på Kvitfjell 13. - 14. november. Det var endelig godt og få på skia, det resulterte i mange glade og fornøyde barn som gjorde en kjempeinnsats, de gleder seg allerede til neste samling.

Sjekk ut flere bilder her!

Rælingspretten 2011

Våre Race1 løpere gjorde en kjempe innsats under Rælingspretten 15. og 16. januar. for flere bilder av NeRo sine løpere kan du se her

 
 
 
 

Hemsedal 01-04 desember

Hemsedal kunne by på mye skiglede for våre løpere, etter mange timer på ski fordelt på 3. dager var det mange førnøyde barn som dro hjem med etter lærerik tur. for bilder sjekk her

Renn og samlinger i 2011/2012

 
 
 
 
 
 

Hintertux 2012

Vi hadde 10 flotte dager i Hintertux denne høstferien, 7 av løperne i Race2 tok turen til Østerrike for og få snø under skiene!

Flotte forhold og glade barn gjorde turen perfekt. Vi gleder oss allerede til neste år

Fis renn i Oppdal

Sterke prestasjoner av Patrick Haugen Veisten i helgens fis renn Oppdal. NeRo gratulerer med 17,19,21 og 12 plass. Vi følger spent med videre. Resultater

Aksel vant SG i Lake Louise!

Det blåste og var ordentlig ufyselig. Vanskelige forhold som felte flere, deriblant Kjetil Jansrud som bommet stygt og kom i mål nesten tre sekunder bak lagkameraten.Men for vår egen løper Aksel Lund Svindal ble det en solskinnsdag etter et helt rått gjennomført renn. Noen lurte kanskje på formen etter at han bare ble nummer 12. og 14. plass i sesongens to første konkurranser.

Selv var han ikke i tvil. 14. plassen i utfor lørdag forklarte han med en stygg bom som førte ham ut i den tunge løssnøen. Søndag var det ingenting som kunne bremse nordmannen. NERO gratulerer! Vi er mektig imponert over din prestasjon!

Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din.
Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din.