Skiskole

NeRo Alpin inviterer til Skiskole i Nylendlia Skisenter. Vi starter opp alle desember 2017.

Påmelding og spørsmål kan sendes til: skiskole@neroalpin.no

Mer informasjon trykk her : Skiskole

 
 
 
 
 
 
 
 

Barkmark trening 12 juni

Bilder fra treningen finner du her
 
 
 
 
 
 

Mud Run trening 13 juni

Juvass samlingen 1. til 5. juni ble en våt fornøyelse

Samlingen på Juvass 1. til 5. juni 2011 ble ikke helt som ungene hadde forventet seg. Anlegget på Juvass fikk problemer med heisen, så treningsgruppene måtte i stedet trene barmark. Lørdagen gikk turen til Skjåk for å rafte. En spennende og morsom opplevlese for hele gjengen. Samlingen ble avsluttet en dag før planlagt grunnet driftsproblemene. Neste helg går turen igjen til Juvass, da forhåpentligvis med mere skiaktiviteter.

Stabæk cup 2012

Flott vær og føre gjorde Stabæk cupen til en fin avslutning på rennsesongen 2012.

NeRo gratulerer Maria som vant cupen sammenlagt i 11.års klassen for jenter. Dina fikk beste tid i jenter 10 år i søndagens SL renn.

Bilder . Flere bilder

SSL Stabæk cup

SL Stabæk cup

Vi gratulerer Patrick med en flott 8. plass i Junior 1 NM SSL i dag

Det arrangeres Junior NM på Hovden 5. og 6 april.
6-7 varmegrader og pøsende regn med tåke gjorde forholdende meget vanskelige på Hovden idag. Rennet ble utsatt flere ganger, men de klarte tilslutt å få gjennomført rennet greit. Patrick gjennomførte to flotte omganger og ble tilslutt nr 8 i Junior 1 NM.
Vi ønsker lykke til i SL rennet imorgen.

Vi gratulerer Adrian med fantastisk kjøring på Ål under Bendit Alpinfestival

Helgen 1-3.april ble årets Bendit Alpinfestival på Ål arrangert .Bendit Alpinfestival er det største alpinarrangementet i Norge for barn fra 11 år og yngre.

I år stilte NeRo kun med en deltager som var Adrian fra Race 1 som stilte i klasse 9 år. En klasse med 72 deltagere fra hele landet

Stå på Adrian, vi gleder oss til fortsettelsen.

Link til Bendit Alpinfestival sine sider med resultater og annen info

Truls Johansen og Iver Bjerkestrand med resten av Nero-gjengen

Ett flott arrangert klubbrenn ble avholdt i går 30. mars med storfint besøk av Iver og Truls. Takk for besøket! Det ble grillet og det ble servert masse gode kaker. Takk til arrangements komiteen. Mere info kommer helt sikkert. Mange med fotoapparat og videokamera. Noen sitter sikkert på resultatene også. Det vi kan røpe er at mange av trenerene ikke kjørte helt feilfritt. Klubben sitter på videomatriale som fjerner enhver tvil - dog HV kom klokkerent ned.
Bilder fra rennet kan du se her
Resultater her
Vi informerer om at Nylendlia skisenter nå er stengt for sesongen. Vi takker alle som har vært med i vinter, og gleder oss til å se dere neste sesong. Det er viktig at lokalmiljøet stiller opp og bruker bakken. Det blir mer skiskole og aktiviteter til neste år!
Side 1 av 11
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 2 av 11
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 3 av 11
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 4 av 11
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 5 av 11
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 6 av 11
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 7 av 11
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 8 av 11
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 9 av 11
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 10 av 11
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 11 av 11
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 1 av 9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 2 av 9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 3 av 9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 4 av 9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 5 av 9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 6 av 9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 7 av 9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 8 av 9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 9 av 9
 
 
 
 
 
 
 
 

Truls Johansen ble Norgesmester i slalåm 2011

(sakset fra skiforbundets side, Skiforbundet)

Lars Elton Myhre ledet etter første omgang, men i andre omgang av slalåm-NM var Truls Johansen (21) strået vassere.
Klubbkameraten til Aksel Lund Svindal tok sitt første NM-gull. Nero-alpinisten har hatt stor fremgang de siste månedene, og nylig fikk han prøve seg i verdenscupen.
- Det var mye stang i sesongstarten, men jeg bytta ski rett før jul. Dette har hjulpet, og jeg er mye mer fornøyd med kjøringa etter jul, sier Johansen.
Han ble klokket inn 16 hundredeler foran Lars Elton Myhre. Johansen liker seg spesielt når det blir teknisk krevende. I første omgang mente vinneren at løypa var litt for «lett», mens at dette «bedret» seg i finaleomgangen.

- I andre omgang var det mer krevende teknisk. Da var det bare å dra på, og jeg gjorde ingen store feil, sa vinneren.
Det var flotte og like forhold for alle deltakerne i dagens NM, og utøverne har i hele tatt skrytt mye av både bakken og arrangementet i sin helhet.
Myhre kunne tatt sitt tiende NM-gull i karrieren søndag, men var ikke fornøyd med kjøringa i andre omgang.
Nero alpin gratulerer! Vi er stolte!


Søndag 27. mars fortsatte NeRo løperene morgentrening under perfekte forhold i Nylendlia. flotte prestasjoner i SL denne dagen gjorde at løperne ikke ville reise hjem. Dagen ble avsluttet med pizza da matpakkene ble spist for lenge siden. Bilder fra søndagens trening finner du her

 
 
 
 
 
 

Gratulerer til Aksel, Iver og Truls med resultatene i storslalåm NM

3 Nero løpere blant de syv beste.

Se resultaltene: Resultater NM Storslalåm

Mange pallplasseringer i Grevlingrennet

Flott vær og mange glade barn gjorde at Grevlingrennet i Hurdal ble en kjempe opplevelse for alle. NeRo tok topptider i nesten alle klasser vi stilte i. I jenter 11 år tok Liv Karin en flott 3. plass. Gutter 11 år kan vi gratulere Vermund Østby med en 1. plass og Erik Melby med en 3. plass. Antonie Hunshammer kjørte inn til en flott 2. plass i jenter 12/13 år. Håkon Heggen tok en 4. plass i gutter 12/13 år. Martin Bednar kjørte inn til en 2. plass i gutter 14/15 år. I de urangerte klassene kjørte Race1 sine løpere inn til beste tid i både jenter og gutter 9 år og nest beste tid i jenter 10 år. Kjempe flott innsats av alle deltagerne i NeRo. Gratulerer.

Resultater 9 år og 10 år Resultater 11 år til 15 år

For bilder trykk her - For flere bilder av Race1 her

Race 3 nytt: Både Martin og Hanna tok 1 plass i Åsliarennene-11

Åsliarennene ble arrangert i helgen 12 . og 13. mars 2011. Ett flott vær og ett meget vel gjennomført arrangement av Nannestad satte en flott ramme for helgen. Fra Race 3 var det Hanna Asphaug som gjorde den beste prestasjonen med både 1. plass lørdag og søndag SSL og SG. Martin Bednar fulgte meget bra opp med sin 1. plass lørdag i SSL og 3. plass i SG søndag. Vi gratulerer!

Iver Bjerkestrand tok verdenscup-poeng i Kvitfjell

Bjerkestrand kjørte inn til sine aller første verdenscup-poeng i Kvitfjell. Han endte på 26. plass. NeRo ønsker og gratulere så mye.

Link til Iver i Kvitfjell her

Bilde fra rb.

1 plass til Jesper og 3 plass til Liv Karin - gratulerer

Jesper Syrrist Knudsen, G11, tok en overlegen SSL seier i det siste rennet i Budstikka Cup i Krydsbybakken lørdag den 12. mars.
Under Åsliarennene som ble arrangert i Nannestad Skisenter den 12. og 13. mars, tok Liv Karin Eidsaunet, J11, en flott 3. plass under lørdagens SSL renn. Vi gratulerer!
Jesper S. Knudsen, SkedsmokorsetLiv-Karin Eidsaunet, Str�mmen Klubb: Str�mmen/Lillestr�m


Hanna er klar for Hovedlandsrennet på Voss og Johannes er klar for Landsfinale i Jølster

NeRo alpin gratulerer Hanna Asphaug, J14/15 i Race 3 for sin flotte innsats som har gitt henne en plass i Hovedlandsrennet som gjennomføres på Voss den 21. til 27. mars.

En stor gratulasjon til Johannes Uthaug, G12/13 i Race 2 som med sine gode plasseringer også har kvalifisert seg til Landsfinalen (Telenor lekene 2011) som gjennomføres i Jølster den 17. til 20. mars.

Begge skal representere Akershus skikrets i henholdsvis J14/15 og G12/13.

Vi ønsker dere lykke til!

Hanna Asphaug, SkjettenJohannes Uthaug, Gjerdrum


Flott innsats i LSK rennet den 6. mars

Våre NeRo løpere i klas sen 11 år og yngre gjorde en fantastisk innsats i Marikollen søndag den 6. mars. Det var Lørenskog Alpinklubb som sto for dette SSL arrangementet der Kjell Inge Eidsaunet representerte 12/13 års klassen. Herlig vær og god stemning ga nok våre løpere et eksktra kick.
Vi gratulerer Liv Karin Eidsaunet med en flott 2. plass i J11 der totalt 9 stk deltok. Erik Melby kjørte inn til en fin 5. plass i G11.
Våre yngre løpere slo også til med topptider og god SSL kjøring i G10 og J10, i J9 og i klassene 8 år og yngre.
For flere bilder trykk her
 
 
 
 
 
 
 
 

Nok en Race 2 løper som tar kvalikkpoeng

Bærum skiklubb arrangerte det nest siste kvalikkrennet før landsfilnalen for AL løprere (12/13 år) i Kirkerudbakken onsdag den 2. mars. Gratulerer så mye til Håkon som tok en flott 12. plass i SL rennet, og dermed sine første kvalikkpoeng. Hipp Hurra! Vi stilte med 5 løpere.

Avslutning av  vinterferie i Nylendlia søndag 27.02

Søndag 27.02. arrangerte NeRo Alpin avslutning av vinterferien i Nylendlia. Det var mange som tok turen ned til oss med ski og godt humør. Takker alle for deltagelsen på renn, det er mange dyktige alpinister i Skedsmo. Gleder oss til og se dere snart igjen. For bilder av dagen i Nylenlia se her

Nylendlia Skisenter er nå på Facebook. Ta en titt!

 
 
 
 
 
 
 
 

Aksel vant superkombien

Aksel tok nok et VM gull da han i dag vant superkombien i Garmich-Partenkirchen.
Etter utfordelen ledet han med over sekundet da slalåmen startet. Han kjørte også en knallgod slalåmomgang og var 1,1 sek forann Christof Innerhofer på andreplass. 3. plassen gikk til Peter Fill 1,90 bak. Lars Elton Myhre tok 7 plassen 2,99 bak og Kjetil Jansrud på 10, 3,91 bak. Vi gratulerer så mye og gleder oss til neste øvelse ( Bilde og mer info fra vg.no )
.

To NeRo alpinister til start i Hinterstoder

Aksel Lund Svindal og Iver Bjerkestrand gjorde begge en solid jobb i Hinterstoder i helgen. Aksel på en 14. plass. Iver kjørte sitt første verdenscup-renn i super-G, endte til slutt på en 32. plass. Han var bare 14 hundredeler fra sine første verdenscup-poeng.

NeRo følger spent med videre på gutta og håper på enda flere gode plasseringer i fremtiden.

http://www.rb.no/lokal_sport/article5479710.ece

Bilde fra Romerikes Blad.

Hanna, Martin, Johannes og Antoine med flotte plasseringer på Super G kvalik på Kvitfjell

Hanna Asphaug, SkjettenMartin Bednar, GjerdrumLørdag den 19. og søndag den 20. februar ble det arrangert kvalifiseringsrenn i Super G for Akershus skikrets for både HL (14-15 år) og AL (12-13 år). Vi stilte med 4 løpere i HL og 4 løpere i AL.
Gratulerer så mye til Hannah som med sin 3. plass og 4. plass i kretsen (35 startende) nå er klar for landsfinalen. Hipp hurra!
Gratulerer også til Martin som med sin 12. plass og 8. plass i kretsen (60 startende) fikk kvalikpoeng.

Lørdagens renn ble utsatt flere ganger, det var kaldt og løperene fikk testet sine mentale grenser i forberedelsene til denne fartsdisiplinen. Tusen takk til alle som stilte opp og hjalp til med å holde humør og konsentrasjon på topp hele tiden.

Johannes Uthaug, GjerdrumAntonie Hunshammer, Skedsmokorset
Våre ferskinger i 12-13 års gruppen fikk mye bra erfaring og disse kjørte helt til sist på lørdagen, men fikk starte først under søndagens renn.
Gratulerer så mye til Johannes som med sin 17. plass og 14. plass i kretsen (58 startende) har samlet kvalikpoeng og til Antoine (48 startende) med en 15. plass i kretsen som også ga poeng.


Kvitfjellrennet 2011 bestod også av SSL renn for løpere i klassene 11 år og yngre.

I dette rennet deltok Sondre og Adrian fra Race1 i klassene G10 og G9.

SSL rennet ble arrangert i treningstraseen som er en flott trasee med masse tereng .Begge guttene leverte solid kjøring og beviste at det gror godt i den yngste racing gruppen i NeRo. Vi gleder oss til fortsettelsen, stå på gutter!

Meena Grepp beste junior i FIS SL på Kongsberg

Meena fortsetter å kjøre godt. I helgen ble hun beste Junior i det ene av 2 FIS renn på Kongsberg. I det andre rennet ble hun nest best. Begge renn gikk på lørdag. Total plassering ble 11 og 15. Veldig bra resultat.

Jesper Syrrist Knudsen - NeRo Cup vinner G11 år

 Jesper vant SSL rennet på lørdag, og fulgte opp med en førsteplass i søndagens superkombinasjon.
Dermed stakk han avgårde med sammenlagt seier med tittel NeRo Cup vinner i G11.

Vermund kom på en flott 7. plass etter et lite uhell, og Liv Karin Eidsaunet tok en fin 5. plass i J11.

NeRo Cup ble nok en gang arrangert under en strålende blå himmel og sol. Det var kaldt men barna klarte og holde varmen godt. Mange holdt det gående med twintip kjøring mellom omgangene, og lot seg ikke affektere over kulden.

Det var veldig mye bra kjøring i de ulike disiplinene. På lørdag var det SSL og på søndag var det superkombinasjon med en omgang SG og en omgang SL. Alle NeRo løperne gjorde en fantastisk innsats. Både store og små bidro til et flott arrangement.

Mange fine bilder fra rennene den 12. og 13. februar her

To NeRo alpinister på 1 og 2 plass i NeRo Cup


Dagens storslalåm for G11 under NeRo Cup ble vunnet av Jesper Syrrist Knudsen, med klubbkamerat Vermund Østby hakk i hæl.

Vermund i full konsentrasjon før start.
Jesper og Vermund - klubbkamerater

GRATULERER TIL BEGGE TO!

I tillegg var det flott kjøring og mye skiglede i de yngre klassene.

Bilder fra lørdagens renn

Gratulerer til Thea og Johannes

Thea Dahl, Oppsal Johannes Uthaug, Gjerdrum


Sesongens første kvalifiseringsrenn for Akershus skikrets til landsfinalen for 12/13 åringer, ble gjennomført i Asker onsdag den 9. februar. NeRo Alpin stilte med 6 deltagere som alle gjorde en god innsats i dette SL rennet. For 12 åringene var det første gang de var med på et AL renn. Det var 52 startende i G12/13 og 45 startende i J12/13. Gratulerer så mye til Johannes og Thea som kjørte inn til henholdsvis tellende 9. plass og 15. plass blandt Akershusløperne. Resultatliste

God prestasjon av Patrick Haugen Veisten i Wyller

Patrick Haugen Veisten gj orde et fantastisk renn i storslalåm i Wyller tirsdag den 08.02. Han kjørte inn til en 42. plass så fremtiden ser lys ut for denne lovende alpinisten. Gratulerer!

Resultatliste

Rekrutter og Race1 løper e i Kretskarusell Åslia

Flere Rekrutter og Race1 løpere var i full trøkk i Åslia i dag, Nannestad skiklubb arrangerte et upåklagelig renn med mange glade barn. Vi gleder oss allerede til neste karusellrenn.

For flere bilder trykk her

Toys R Us slalåmrenn søndag 30. januar (10 og 11 år)

Resultater 11 år og Resultater 10 år

Toys R Us lekene 9 år og yngre

Noen av NeRo sine løpere deltok på Toys R Us lekene 9 år og yngre 29.01.11. Løperne gjorde en kjempe innsats som de kan være stolte av. Rennet som Bærum skiklubb arrangerte var upåklagelig med fart i bakken og lek i bunn. Det hele endte med at ingen av barna ville dra hjem. For flere bilder gå inn på Race1 og Rekrutt sine sider. Resultatliste fra rennet

3 andreplasser og 2 tredjeplasser i Hurdal 27. januar 2011

Vermund Østby, Martin Bednar og Hanna Asphaug tok alle 2. plass i sine klasser i Hurdal 27.01.11. Fremad Hurdal arrangerte ett meget bra renn med en god løype som holdt meget bra. Litt problemer med tidtakningen hadde de, men dette løste seg raskt og effektivt.
Liv Karin Eidsaunet og Antonie Minde Hunshammer tok begge en flott 3. plass i sine klasser.

Seier til Jesper G11 og Hanna J14/15 i Åsliafarten 23. januar 2011

 Jesper Syrrist Knudsen, G11 og Hanna Asphaug J14/15 gikk helt til topps i det årlige rennet - Åsliafarten i Nannestad skisenter. Vermund Østby tok en meget god tredjeplass i G11.

Generelt gjorde NeRo løperene en meget god figur i rennet som ble effektiv og godt avviklet av Nannestad IL Alpint med Steinar Laugen i førersetet. Rennet hadde ca. 160 løpere påmeldt i klasser fra G/J 9 år og opp til 14/15 års klassen. Årets løype var bra stukket av Kristian Fagerhus og hans far Erik. Kristian var i mange år i toppen i skicross. Trener Tom Syrrist Knudsen var meget godt fornøyd med avviklingen av rennet, og ikke minst NeRo alpinistenes gode prestasjoner. Hanna hadde dagens beste tid i bakken av samtlige 160 startende. Tiden var 44.84.

I 9 års klassen hadde vi med Dina, Emil og Vegard. I 10 års klassen stilte Ruben,Sondre og Torbjørn. Meget god og fin kjøring viste de oss. Her er resultatene for de minste: resulater_sliafarten_9_10.pdf

I 11 års klassen har vi nevnt Jesper og Vermund. Erik Melby viste også gode takter og kom inn på en fin 9. plass. Liv Karin Eidsaunet som har vist meget gode resultater igjennom hele vinteren, kom inn på en meget sterk 4. plass i det tunge selskapet.På bildet helt til høyre ser dere Silje Gandborg Haugland som kom inn til en fin 10. plass i en stor klasse J12/13.I klasse G12/13 var Johannes Uthaug best med en meget god 5. plass. Håkon Heggen og Kjell Inge Eidsaunet kom inn på 11. og 12. plass.I gutter 14/15 kom Morten Ro inn på en god 7. plass i en tett konkurranse med små tidsforskjeller. Anders Korsell kom inn på en 14. plass.

Til slutt gjentar vi Hanna med sin seier i J14/15. Amalie Østby tok en god 6. plass i det celebre selskap.

Her er resultatlisten: resulater_sliafarten_11_15.pdf

Våre yngste grupper åpnet Nylendlia for trening 20.01.11

Treningen ble gjennomført med to forskjellige løypeprofiler. En med kortstaur og en med vanlige junior staur. Bakken holdt meget godt. Trener Knudsen satt en veldig trang løype, med andre ord kort mellom portene. Dette gjorde treningen ekstra krevende. Tandbergbakken som den også blir kalt, er meget egnet for trening av slalåm. Alpinistene var veldig glade for å være tilbake i egen bakke. Mens ungene trente var det dugnad for foreldrene. Ellers var Romerikes Blad for å lage en reportasje om anlegget som endelig ser ut til å fungere meget bra. Onsdag neste uke vil RB ha en reportasje i bilaget til avisen.
 
 
 
 

Rælingspretten 2011

Meget gode resultater av NeRo sine løpere i Rælingspretten 2011. Helt til topps i G11 i SSL gikk Jesper Syrrist Knudsen. I jentenes J11 klasse tok Liv Karin Eidsaunet tredjeplass begge dagene. Gratulerer!
For flere bilder trykk her!

Ungdomskarusellen i Rambydalen onsdag 12. januar

Ullensaker Skiklubb gjennomførte et upåklagelig arangement, og det var kjempetrivelig som det bruker å være på renn på Øvre Romerike. Det la selvsagt ingen demper på stemningen at våre løpere gjorde det så bra. Liv Karin Race 2. tok 1.plass. Kjell Inge Race 2. tok 1.plass. Hanna Race 3. tok 1. plass. vi gratulerer så mye.

God deltage lse av NeRo-løpere - Funkliarennet i Kongsberg 9. januar

På bildet til venstre sees Johannes Uthaug og Kjell Inge Eidsaunet før start i storslalåm rennet i Funklia på Kongsberg. Våre løpere gjorde en meget god figur i rennet med Liv Karin Eidsaunet (Strømmen) som beste løper fra våre treningsgrupper med sin andre plass i sin klasse J11.

Generelt kjørte mange av våre løpere raskere i andre omgang, noe som ikke var gjengs for de andre løperne. Løypa som var stukket bød på sine utfordringer da den var ca 1500 meter lang med noen glidflater og små heng som skapte noen gode utfordringer for klubbens alpinister.

Endelig satt den for Aksel

ADELBODEN, SVEITS: Aksel Lund Svindal tok årets første verdenscupseier. Les faksmile fra Romerikes Blad.

Sterke prestasjoner for NeRo alpinister i Oppdal 6. til 9. januar 2011

Truls Johansen tok sin første SSL seier i år på Oppdal. Han fulgte opp med en andreplass i fredagens SSL renn, og en flott andreplass i SL på søndag.

Våre yngste FIS løpere gjorde også en strålende innsats. Meena Grepp tok en flott 17. plass i SSL på lørdag, og en 16. plass i SL på søndag. Patrick Veisten Haugen kom på 34. plass i fredagens SSL og en 22. plass i SL på søndag.

Vi gratulerer så mye med fantastiske prestasjoner.

Resultatliste

NeRo familiesamling del 2. på Skeikampen 10.-12. desember

Den todelte familiesamlingens del 2. gikk av stabelen i helgen. Kuldevarsel førte til at de minste fikk utsatt sin tur til denne helgen. Været rår man ikke over- men viste seg fra en god side denne helgen. De yngste gruppene fikk meget godt utnytte av samlingen rent sportslig. I tillegg ble det hele en trivelig og sosial samling der nye møtte gamle og man koste seg stort både i bakken og rundt middagsbordet.

Vill gjerne rette en stor takk til Thon hotell Gausdal som gjorde alt for at vi fikk to fantastiske helger med hyggelige personale som sto på for at alt skulle være perfekt i bakken og på hotellet, dette blir nok ikke den siste turen vi tar til Skeikampen.

Se flere bilder fra helgens samling her

 
 
 
 
 

NeRo Familiesamling på Skeikampen med fantastiske forhold

Helgen 4-5 desember avviklet Race 3 sammen med noen løpere og foreldre fra Race 2, 1 og rekrutt familiesamling på Skeikampen.
Vi fikk 2 supre dager på fjellet med fantastiske treningsforhold og meget hyggelig og behjelpelig mannskap fra skianlegget.

Lørdag var det slalåm på programmet og søndag var det storslalåm. Løperne fikk mange turer og supre dager i fantastisk vær. Også mammaene koste seg i bakken.
Her er noen stemningsbilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iver Bjerkestrand inn til en flott tredjeplass

Under helgens storslalåmrenn i Trysil kjørte Iver Bjerkestrand sine to beste konkurranser i EC så langt i karrieren. Det ble en tredjeplass og en fjerdeplass. "Jeg må jo være fornøyd med det, men det er jo ikke langt opp til seieren heller, sier NeRo alpinisten" i et sitat fra Romerikes Blad.

Sitat fra Romerikes Blad:  På lørdag falt Bjerkestrand fra andre til tredjeplass etter andreomgangen. Den ledet han store deler av løypa, men la igjen seieren i det nederste partiet. Søndag delte han ledelsen sammen med lørdagens vinner, Giovanni Borsotti, etter førsteomgang. "Derfor er det bittert at jeg ikke taklet løypa i andreomgangen, forteller Bjerkestrand, som endte på en fjerdeplass, 41 hundredeler bak vinneren Mats Olsson."

Race 1 på samling 27. - 28. november på Kvitfjell

Det var en kald men innholdsrik samling den 27. - 28. november
på Kvitfjell.

Race 1 fikk stått mye på ski selv om gradestokken viset helt ned mot -17. grader.

Gå inn på Race 1 sine sider for flere bilder.

Race 2 - Kvitfjell 27. og 28. november 2010

Samlingen på Kvitfjell var en ren storslalåmsamling. Været var bra med godt preparerte bakker for trening. Temperaturen har vært ca 15-17 grader kalde, noe som har gjort at alpinistene har "slitt" med å holde beina godt tempererte.

På bildet sees trener Tom Knudsen under forklaring av buen, det å gå litt mere direkte på svingen.

Totalt var det 24 løpere som trente på Kvitfjell denne helgen. Det var utøvere fra Race1, Race2 og Race3.

FIS renn på Geilo 19. - 21. novmeber og FIS renn på Bjorli 18.-21. november

I helgen var det sesong start for FIS renn i Norge både på Geilo og Bjorli.

Sondre, Meena og Patrick startet på Geilo med 2 x SSL og 1 x SL, mens Christoffer kjørte renn på Bjorli der det var 2 x SSL og 2 x SL

Meena og Sondre debuterte i FIS sirkuset denne helgen og gikk fra å være urangerte til å senke sine FIS punkter. Bra kjørt!

Litt stang ut for noen og stor forbedring i FIS punkter for andre.

Etter rennet på søndag gikk ferden videre til Hemsedal for SG og SC for noen, mens andre dro hjem for å hvile ut til neste tur!


 Race 2 og 3 har gjennomført en treningssamling på Gaustablikk

Helgen 18. - 20. november reiste gruppene til Gaustablikk for å trene slalåm. På bildet sees Race 2.

Praktisk om renn/påmeldinger

Hver enkelt utøver melder seg på til renn. Trenerne anbefaler renn til hver enkelt utøver. NeRo alpin benytter seg av følgende nettsteder for oppdatering av renn og påmeldinger:

http://www.skiforbundet.no/akershus/

Spør også din trener om anbefalte renn!